V75 Umåker - 18 April 2020 » 18 apr. | Jonas - Travstugan.se

V75 Umåker - 18 April 2020

V75 på Umåker. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett 5-åringslopp över medeldistans. Litet fält vilket gynnar favoriten Attraversimo i årsdebuten, definitivt. Funderade länge på att spika, men jag fick "fällfeeling" till slut, och tar med tre motbud om favoriten har en sämre dag. 4 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det bronsdivisionen som gör upp över lång distans. Favoriten Better Boss chanser har också ökat tycker jag i och med två strykningar i främre ledet. Ytterligare ett potentiellt spikförslag och ska bli spännande att se om det blir en plättlätt vinst trots läget här. Jag låser loppet och tar förutom favoriten med två Berghtränade ekipage på lappen som jag tror kan ställa till med trubbel. LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det silverdivisionen som gör upp över kort distans. Ett av de mer öppna loppen idag och jag streckar hela sju ekipage. Minnestads El Paso är given trots läget. Weekend Fun och Hagentoy har däremot lägena och kommer med på lappen. Tar även med några kantbollar från lite mer chansartade lägen, men som inte är borta samt favoriten som jag har svårt att släppa trots att jag tror lite mindre på denna. 7 streck totalt på lappen!

Avdelning 4:
Klass 2 och lång distans. Klurigt lopp där vi målar på med många streck, hela 9 ekipage faktiskt. Fille Am, Payet och Jareth Boko känns givna på lägena. Skulle kunna vara ett fräckt chanslås. Men jag tar som sagt med sex hästar till med möjligheter att vinna här. 9 streck på lappen här!

Avdelning 5:
Gulddivision över medeldistans. Jag gör som så många andra här och tar med både Next Direction som är svårbedömd såklart i årsdebuten, men det är trots allt möjligt att han bara är bäst och leder detta runt om, eller så är det platt fall pga långa vilan. Shocking Superman har ett lopp innanför västen i år och vann direkt och kommer med på lappen från bra läge här. Jag tar även med Perfect Spirit som inte får så mycket streck på sig idag pga läget, vilket jag tackar för. Jag tror nämligen att Örjan kan runda allt ändå och låser loppet på tre hästar. LÅS!

Avdelning 6:
Klass 1, medeldistans och voltstart. Två hästar höjer sig i min bok och jag grubblar inte för länge utan låser loppet på dessa två. Master Blaster och Van Gogh Z.S. där det möjligtvist är läget emot för den sistnämnde men med omstart så ökar chanserna ytterligare. Den förstnämnde bör ju leda loppet länge om man kommer iväg direkt med duktige voltstartskusken Erik bakom tömmarna. LÅS! 

Avdelning 7:
Avslutningsvis får vi se ett fint kallblodslopp över kort distans. Extremt många tipsters som går på Lome Brage idag, och oturligt nog för oss så blev han dessutom nedstruken till toppspår. Men jag tycker det signalerar en fälla när så många experter går på en häst och försöker fälla Månprinsen A.M. som såg lysande ut i årsdebuten och som jag är övertygad om är ännu bättre i ordning för dagen. Jag tror på Månprinsen och är tacksam för att procenten bromsas upp av att så många kliver in på Lome Brage. SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips