V75 Solvalla - 30 Maj 2020 » 30 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Solvalla - 30 Maj 2020

V75 och Elitloppshelg. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ston i hög klass över kort distans. Jättefavorit är firma Redén/Kihlström med Double Exposure, och detta är ju kanonförutsättningar och en potentiell spik i omgången. Lite minus med nedstrykning statistiskt, och plus med nedstrykning för Tessy D'ete. Jag väljer att låsa med dessa två på lappen. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 2 som avgörs över medeldistans. Jättefavorit igen från samma firma som i avdelning 1. Inte lika bra förutsättningar med bricka 8, men Don Fanucci Zet står i helt fel klass och ska rimligtvis kunna vinna även från bricka 8. Jag tar med tre motbud som i normala fall skulle ha mycket högre streckprocent än idag och borde stå mellan dessa om favoriten kommer bort. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Silverdivisionen som gör upp över medeldistans. Här har jag plockat ut 5 ekipage som jag tycker sticker ut. Favoriten Very Kronos har jag absolut respekt för, men det finns några fler här som är spelmässigt intressanta. Inte minst Prosperous och Island Life. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 4:
Stolopp, ett tillägg över medeldistans. Ett av dom mest öppna loppen idag tycker jag och jag väljer att ta med hela 7 ekipage på lappen. Hade budgeten funnits hade jag målat igen detta lopp då det kan bli superskräll här. 7 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Två hästar är streckade jämbördigt och jag håller med spelarkåren här. Med kniven mot strupen rankar jag Van Gogh Z.S. lite högre, men något sämre utgångsläge lite längre ut än Armour As. Jag dubblar på denna lapp. LÅS!

Avdelning 6:
Bronsdivision över medeldistans. Örjan i fokus igen och favorit med Seismic Wave. Absolut bra förutsättningar här trots invändigt spår. Jag tror på mycket högre vinstchans än procenten säger och väljer att spika på denna lapp. Värst emot i min bok är, förutom Vikens High Yield, Zap Di Girifalco som nu fått en strykning invändigt och chanserna är större än de 7% man är streckad till just nu. Kan säkert stiga något mot start just pga strykningen invändigt. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Harper Hanovers stayerlopp med dubbla tillägg. Moni Viking tycker jag är rätt favorit och potentiell chansspik. Men jag vill plocka på några fler här där jag tar med två lyxstreck som jag tycker är helt borttappade här och kan vinna med rätt resor och om formen är där, Personal Goals och Hard Times. Bägge streckade under 1% i nuläget. Långskott, javisst, men större chanser än 1%. Totalt 8 streck på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips