V75 Solvalla - 29 Maj 2021

V75 på Solvalla. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Elitloppshelg på Solvalla och vi inleder denna V75-omgång med ett stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Jag resonerar som så denna omgång att jag kör riktigt brett i två lopp där jag ser skrällpotential, och går kortare i resterande lopp. Vi inleder med breda målarpenseln och tar ALLA ekipage på lappen. Statistiskt så har såklart Ultra Bright bästa möjlighet, men till Elitloppshelgen och ett så pass jämnt lopp i övrigt så är det nog rejält vässat på samtliga håll, och då kan överraskningar komma. Detta är ett typ-exempel på ett sånt lopp där det kan smälla rejält. ALLA streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 1 finaler, och jag tycker inte att detta lopp är lika jämt som föregående. Två hästar sticker ut för mig från två bra stall, favoriten Rotate från stall Goop, samt andrahandsfavoriten Deal Done Zet med firma Örjan/Redén. I övrigt så tycker jag som sagt det är rätt tunt i jämförelse med favoritduon utan att klanka ner på startfältet för denna klass. Vi låser på dessa två, LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs finalerna av Silverdivisionen, och här tar vi fram hammaren och bankar in första spiken i omgången då favoriten Cab Lane har dragit spårlotten och Lennartsson tror jag fixar detta utan större problem. Värsta motbuden till favoriten startar från mycket krångligare lägen, och jag blir överraskad om vi får favoritfall här. SPIK!

Avdelning 4:
Klass 2 finaler över medeldistans. En trio sticker ut på strecken, och det är även denna trio jag låser detta lopp med. Lite likt avdelning 2 där jag tycker ett fåtal ekipage sticker ut från övriga. Segermaskinen Venture Capital startar från lite sämre läge, men ska absolut räknas i detta lopp ändå. Haapakangas stall tycker jag har presterat bra i år, och Gogobet Sisu drog ju verkligen spårlotten här och ska räknas med Mats. Halo Am har blivit fördelaktigt (statistiskt) nedstruken, och samma där, stallformen på Riordans stall är bra. LÅS!

Avdelning 5:
Final för Bronsdivisionen över medeldistans. Ett av de mer öppna loppen här i bronsfinalerna, och här tar jag fram breda penseln igen. Oxidizer är knapp favorit från bra läge, och är en av de som ska rankas i toppen här. Alltid intressant med utländska ekipage som tenderar att understreckas. I detta fall Sam The Man, som har sämre läge än favoriten, men ska absolut räknas här och kommer i form, och 6% jämfört med favoritens 29% är taget. Men det är flera om budet i detta jämna lopp, och vi streckar hela 8 ekipage på lappen!

Avdelning 6:
Stoeliten över kort distans. Två ekipage som sticker ut lite i Double Exposure och Billie De Montfort. Tror man kommer långt på favoritduolåset om man vill gå kort här, men jag vill ha med Unique Juni och Dear Friend, trots ett trist spår på den senare. Tycker strecken ändå är spelinbjudande på de senare två varav de kommer med på lappen. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi Harpers Hanover, ett stayerlopp med dubbla tillägg. Detta är ett tredje lopp jag ser att det finns skrällmöjligheter med och ett tänkbart helgarderingslopp. Jag väljer dock att spika i avslutningen då formen är god på min spik, kusken tenderar att kliva fram lite extra vid höga prissummor, och man startar från statistiskt positiv volt. Jag pratar såklart om favoriten Who's Who med Örjan. Detta är absolut ingen "walk in the park" för favoriten, men jag tror ändå Örjan och Who's Who drar längsta strået här till slut. Vi avslutar denna omgång med SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips