V75 Solvalla - 28 Mars 2020 » 28 mars | Jonas - Travstugan.se

V75 Solvalla - 28 Mars 2020

V75-finaler på Solvalla. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett kortdistanslopp för ston i hög klass. Jag väljer att låsa loppet på två ekipage som jag tycker sticker ut. Den ena, favoriten i nuläget Golden Tricks, sticker ut på det sättet att jag inte tror att Daniel ställer ut sitt nyförvärv om det inte är i ordning. Jag vågar inte plocka bort. Andra ekipaget på lappen är Erik och Ultra Bright som lättas i balansen och rimligtvis bör få spets här och då är chanserna goda i min bok. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är Klass 2 över medeldistans. Gigantisk favorit i King Of Everything och absolut ska man vara favorit här men i lägsta klassen och finaler så vågar jag inte gå fullt ut på denna lapp. Jag tar med tre motbud som jag tror kan blanda sig i den här fighten. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är gulddivisionen som gör upp över medeldistans. Disco Volante är favorit och ska så vara då man varit brutal på slutet. Jag är sugen att försöka fälla då statistiken är lockande för det. Gällande motbud så ser jag inte så många som kan blanda sig i det här vid normala former, så jag tar med Gareth Boko från formstallet Lugauer, Elian Web som kan flyga låg här om det blir tufft där framme, och Baron Gift som har formen i antågande som det sett ut. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 4:
Stolopp, medeldistans och ett tillägg. American Hill är favorit och det är helt rätt. Jag är faktiskt inne på att man leder loppet från start till mål här. Det är superöppet bakom så jag tar ställning och går på min idé. SPIK!

Avdelning 5:
Silverdivision och medeldistans. Några sticker ut och jag tar med alla på lappen. Man At Work lyckades hitta linjen först förra loppet och frågan är om vi får en favorit i repris, jag tycker inte denna visat vinnarskalle så blir spännande idag från toppläge. Där bakom tror jag egentligen mest på Reverend Wine, men läget drar ju ner chanserna en del såklart. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Klass 1 över medeldistans. Ytterligare en stor favorit här i Strong Heartbeat med Westholm. Känslan är att detta är en kommunspik för många och jag kan köpa favoritskapet men inte procenten. Jag tar med 4 motbud som alla är riktigt prisvärda idag. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det bronsdivision som gör upp över medeldistans. En öppen historia där Star Costashorta blir spännande att se om det blir spets och inte kostar för mycket, då tror jag på riktigt goda chanser, just nu 5%!! I övrigt har jag plockat ut 4 ekipage som har bra chanser idag. Men jag hade gärna streckat på mer i avslutningen! 5 streck totalt på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips