V75 Solvalla - 24 November 2018 » 23 nov. | Jonas - Travstugan.se

V75 Solvalla - 24 November 2018

Finaler på Solvalla, och jag har vaskat fram en spännande rad!
Morgondagens omgång på Solvalla innehåller en hel del lopp jag tycker är öppna för att vara finaler. Generellt sett är finaler omgångar som präglas av lite lägre utdelning, men jag hoppas på andra bullar imorgon och spelar därefter.

OBS mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja sig från mitt andra system JONAS V86.

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Avdelning 1:
Omgången inleds med Silverfinaler och vi har ett rätt så spännande fält med fina ekipage. Jag har fastnat lite extra för Dear Friend som jag tycker gör det bra mest varje gång. Läget denna vecka är bättre än sist, och mitt drömscenario är att man kommer till spets utan att det kostar för mycket, men det finns dock en risk för det. Jag går iaf rakt ut direkt och spikar för att koppla grepp om omgången. Det finns som sagt fler om budet bakom. SPIK!

Avdelning 2:
Klass 2-finaler över medeldistans. Ganska jämstreckat lopp vilket är förståeligt då klass 2 är en av propositionerna som genererar flest skrällar. Den nuvarande favorittrion sticker dock ut även i mina ögon så jag kör på dessa tre och låser loppet. Har man råd så rekommenderar jag att försöka jobba in en skräll men då krävs att man målar på.

Avdelning 3:
Ett 4-åringslopp som inte är helt lättlöst. Zack's Zoomer är favorit modell större, och jag tycker inte det borde vara så hög procent på denne även om det är en av de bättre i fältet. Jag plockar med 4 andra som jag bedömer det finns värde i sett till streckprocent. Totalt 5 streck.

Avdelning 4:
Voltstart med tillägg för ston. Ytterligare ett jämnstreckat lopp likt avdelning 2. Går för skräll här och målar på, totalt 10 streck. Ska jag plocka ut några som sticker ut så är det 12, 14, 2, 13 i nämnd ordning. Lurigt lopp!

Avdelning 5:
Klass 1-finaler över medeldistans. Detta lopp tycker jag bör stå mellan de tre förstarankade på deras kapacitet och lägen. Har dock hittat två riktiga karameller att krydda på med i jakten på större valörer. Radagast och Ramon Dekkers som återigen blir bortglömda trots att bägge kommer från fina insatser. Bara att tacka och ta emot för procenten, och vi försöker jobba in någon av dessa två helst såklart! Totalt 5 streck.

Avdelning 6:
Vilken guld-final vi kommer få se. Tror detta kommer bli en riktig sportslig höjdpunkt förutsatt att de främsta kör om det. Ryktena går om preparélopp för franska uppgifter för fine Propulsion. Hoppas dock att Daniel vill ha en ordentlig genomkörare och att Örjan inte sparar på krutet. Det är lite om och men kring taktiken alltså. Av den anledningen väljer jag att dubbla med Nadal Broline som om nån gång ska kunna ta chansen vid lugnt taktikupplägg för proppen ska kunna vinna. LÅS!

Avdelning 7:
Omgången avslutas med Bronsfinaler där jag har hittat ett mycket roligt trehästarslås. Den förmodade spetshästen och två formkort som jag inte vill missa på. Hawk Cliff och Track Angle som slogs om det på Eskilstuna och jag är inte främmande för att de är med och slåss om det igen. Till rådande procent så är dessa två mycket intressanta, Pass upp!

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till morgondagens omgång är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på och jag önskar er en riktigt trevlig helg!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips