V75 Solvalla - 2 November 2019

V75 Solvalla - 2 November 2019

V75-finaler på Solvalla och Jackpot. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med en final för Silverdivisionen och jag tror det kommer bli ett sportsligt fint lopp att se där jag tycker att det är 4 ekipage som sticker ut lite och väljer att gå på dessa. Ural och From The Mine är givetvis tidiga på lappen där jag är riktigt svag för den senare. Ural ska vara favorit i och med goda spetsmöjligheter. Blir det för tufft där framme så kan mina två outsiders komma in i matchen och spurta lågt över upploppet, pass upp för Partizan Face och Martin De Bos.

Avdelning 2:
Diamantstofinal och voltstart med tillägg. Ett möjligt chanslås i detta lopp är favoritduon Velegance och Fossens Wally som jag tycker har riktigt bra möjligheter här. Lopptypen gör det dock intressant att gardera då det finns skrällmöjligheter här. Jag kryddar lappen med 4 streck till ifall tidigare nämnda duo inte håller. 

Avdelning 3:
Tredje avdelningen ska Stoeliten göra upp över lång distans. Favorit just nu är Mellby Free, knappt före Une Etoile Gar. Dessa två sticker ut rejält på procenten. Jag väljer att gå på den tidigare och spika på denna lapp. Visst galoppen kom senast och många höjer ett varningens finger för det, och visst det är alltid ovisst hur hästar följer upp nästa lopp efter en galopp men jag ser det mer som en spelmässig fördel idag att galoppen kom när Goop tar tag i tömmarna igen och hade man vunnit senast hade procenten varit mycket högre på Mellby Free. Jag spikar på denna lapp, SPIK!!

Avdelning 4:
Klass 2 finaler över medeldistans. Le Crack Sox är favorit just nu och är en av flera med chans här. Jag tar med halva fältet här och höjer varningens finger för Victory Road och Ellis Pride trots bakspår på bägge. Ibra Boko ska med på alla seriösa lappar då det är den troliga ledaren av loppet. Totalt 6 streck på lappen.  

Avdelning 5:
Bronsfinaler över medeldistans Macelleria är favorit i ett relativt jämnstreckat lopp. Kommer från fina insatser, perfekt läge och ska såklart med på lappen. Jag får dock lite skrällfeeling här och har ni råd så plocka med så många som möjligt för jag tycker det är många med chans här. Jag tar med 6 streck på lappen och Bo C. och Deede Star får ni inte glömma här. 

Avdelning 6:
Klass 1 finaler över medeldistans Giant Shadow med Goop blir favorit här. Att procenten inte är högre beror på läget annars hade vi nog nästan fått se den dubbla. Jag tror man kan runda här med rätt resa, men samtidigt är det lite lägre klass och det kan strula längs vägen så jag väljer att plocka med några på främre ledet med toppchans om det strular för favoriten. Men visst kan favoriten vara en möjlig chansspik denna omgång. 5 streck totalt på lappen.

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med ett gulddivisionslopp över medeldistans. Milliondollarrhyme blir favorit här från bricka 11 och det tycker jag är rätt trots läget. Ruggig form som jag hoppas håller i sig även över denna omgång då jag tror på toppchans att runda fältet här. Jag tycker faktiskt det är ett rätt blekt finallopp för att vara i guld. Vi hamrar in spiken i avslutningen. SPIK!!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips