V75 Solvalla - 18 Augusti 2021

V75 på Solvalla. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stayerlopp över dubbla tillägg. En kvartett sticker ut på strecken och jag går på kollektivet här och tar alla fyra här i inledningen. Tar med den troliga spetshästen Reddington och sedvanligt hästar från bakre volten som har högst statistisk chans. 4 streck totalt!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det 3-åriga ston som gör upp över kort distans. Två hästar har dragit iväg lite på strecken varav den ena, Seventh Heaven blir stor favorit. Bra chans och hyffsat läge här, men jag tror den kan bli utmanad direkt av Good Vibes med duktige Per, så jag väljer att låsa loppet på dessa två. Öppet som tusan bakom! LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Prix Maharajah över medeldistans, och här drar jag en chansning och tror att Rebella Matters bara är bäst för dagen, och från kanonläge. Visst saknas inte motbud här, men det är en rolig spik i omgången. SPIK!

Avdelning 4:
Ston över medelhög klass och över lång distans. Här kommer firma Redén/Kihlström bli favoriten med Lipstick Tooma som står bra inne i loppet och letar ny viktoria. Läget är inte toppenbra, men jag tycker ändå Lipstick ska räknas tidigt i detta sällskap. Jag väljer att låsa loppet med Call Me Brodda som startar från toppläge och har ettan högst upp i raden. LÅS!

Avdelning 5:
Ston i låg klass över medeldistans. Svårtippat lopp där jag kommer strecka så långt vi har råd på denna lapp. Eight Hour blir favorit, och med tanke på spelprocent kan det vara en tänkbar chansspik i omgången om man ska leta singelstreck i detta lopp. Jag försöker gå på skräll då jag som sagt tycker det är öppet i övrigt, och tar med hela 10 streck på lappen här!

Avdelning 6:
5-åringslopp över medeldistans. Don Fanucci Zet blir favorit här med firma Redén/Kihlström återigen från bakspår. Inte helt lättlöst detta loppet, och jag plockar med ett antal streck här. Fyra ekipage sticker ut på strecken, och jag tar med allesammans här, samt två skrällstreck i Click Bait och Upstate Face som inte är borta här idag. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi Big Noon-pokalen för 3- och 4-åringar över kort distans och ett tillägg, där 4-åringarna startar från tillägg. Jag plockar med Asteroid från framspår som har seglat iväg ordentligt på strecken där spelarkåren förmodligen är inne på spets och slut här. Garderar på med Rome Pays Off och Boston Wise L. från bakre volten. LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips