• Hem
  • Jonas
  • V75 Skellefteå - 6 Oktober 2018

V75 Skellefteå - 6 Oktober 2018

Skellefteå och det är några öppna och några "klara" lopp!
Tycker omgången idag är upplagd för vissa ekipage i ett par lopp medans det är öppnare historia i några andra där vi förhoppningsvis kan trissa upp utdelningen. Lite kort om omgången idag nedanför.

OBS! Dessa tankar är grunden till mitt system "JONAS - TRAVSTUGAN" och kan komma att skilja mot mitt andra system "SISTA MINUTEN".

Avdelning 1:
Ett silverdivisionslopp där jag tycker 2 höjer sig från övriga och vi låser på Very Kronos och Cab Hornline. Tycker det känns säkert!

Avdelning 2:
Klass 1 lopp där jag även här har funnit ett lås, fast på tre hästar. Favorit just nu är Global Undecided som jag säger schas till och mitt lås är de tre lägesgynnade ekipagen från spår 2, 4 och 5. Vill man vara säker här ska man måla vidare för här kan skrällen komma.

Avdelning 3:
Dagens första spik hittar vi i Steggbest minne, kallblodslopp. Lome Brage vinner detta lopp alla vägar 9 gånger av 10 och jag funderar inte mer utan hamrar in första spiken. SPIK!!

Avdelning 4:
Stolopp och dubbla tillägg och här har vi ytterligare ett lopp med skrällpotential. Jag har funnit 8 ekipage som jag tror lite mer på. Att tänka på här är att dubbla tillägg inte är så illa som man kan tro, oftast hittar man vinnaren där.

Avdelning 5:
Klass 2 lopp och ytterligare ett lopp där det finns skrällpotential. Vi går på det scenariot och målar igen loppet med ALLA hästar. Möjlig chansspik är Major Vici.

Avdelning 6:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Liksom i avdelning 4 så finner man ofta vinnaren på dubbla tillägg. On Track Piraten är just nu knapp favorit. Inte rosat mark på slutet denna favorithäst. Jag vågar inte chansspika mig ur detta lopp, så jag tar hela 8 ekipage och hoppas på skräll.

Avdelning 7:
Bronslopp med en lite större favorit i Doctor Doxey Zenz, vilket jag tycker är helt rätt. Det finns helt klart några bakom som kan utmana, men i och med att vi målat på friskt för skräll i tidigare lopp så är vi begränsade här, men det känns inte fel att spika favoriten här. Tror på chans minst i paritet med procenten så då är spiken spelvärd i mina ögon.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system idag är:
- Jonas - Travstugan
- Sista Minuten

Önskar alla ett stort lycka till idag och hoppas ni vill hänga på!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips