V75 Skellefteå - 5 Oktober 2019
  • Hem
  • Jonas
  • V75 Skellefteå - 5 Oktober 2019

V75 Skellefteå - 5 Oktober 2019

V75-tåget går norrut till Skellefteå. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Klass 1 lopp över kort distans och stor favorit blir Giant Shadow från stall Goop, och det är inte mycket att säga om. Rätt favorit, något hög procent med tanke på läge och klass, men samtidigt är denne med störste sannolikhet en klassklättrare och motståndet är skralt. Möjligt spikförslag. Jag vill dock försöka fälla på denna lapp och tar med tre motbud. Bakspårshästarna Tempel L.B. och Global Well Off, samt en luring till i Viggo Frontline från bra läge. En ganska klar favorit och tre skrällstreck alltså.

Avdelning 2:
Avdelning 2 är ett stolopp med tillägg över medeldistans och ett potentiellt skrällopp i omgången. Jag väljer att spika riktigt tufft här i Lady Zappa som jag tycker står bra till här och bör ha gått framåt efter ett lopp i västen efter kort vila. Det krävs nästan alla hästar för att känna sig trygg och många garderar brett, och jag hoppas koppla grepp här med spiken. SPIK!!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är ett kallblodslopp över kort distans. Ruggigt jämnt spelat, och jag tänker låsa fräckt på Vixus och Myr Faksen ett tag, men finns fler motbud med chans här så jag tar med 5 ekipage till och känner mig relativt trygg med detta.

Avdelning 4:
Klass 2 lopp över medeldistans och voltstart. Också ett getingbo som är jämnt och jag väljer faktiskt inte att lyfta fram någon här, men jag har plockat ut 4 ekipage med lägre vinstsannolikhet och tar med övriga 8 och hoppas på storskrällen.

Avdelning 5:
Silverdivision över medeldistans. Detta bör inte bli någon våldsam historia och jag tror därför extremt mycket på favoriten i nuläget Weekend Fun som jag jagat lite på slutet, samt Eder Bob som kan hamna riktigt bra till här och är inte ofarlig via open stretch om man inte får ledning. LÅS!!

Avdelning 6:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Carmine Am blir favorit förmodligen här och det köper jag inte. Är en av flera dock. Littleredcorvette är en luring i vassen som har bra läge. Mest tror jag dock på käre On Track Piraten som börjat vinna nu och då gäller det att haka på tåget. Potentiellt chansspikförslag, men jag tar med 5 hästar total som jag tycker har kapacitet och form att vinna. 

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången bronsdivisionen över medeldistans. Stor favorit är Macelleria från stall Bergh, och det är inte felrankat av spelarkollektivet. Procenten är diskutabel däremot. Jag bedömmer faktiskt att stallhästen Kövras So Far som ett bättre streck, bättre spår, form, spetsmöjlighet och trivs med Mats bakom tömmarna. Jag låser på dessa två och hoppas att det håller.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips