V75 Romme - 3 November 2018 » 2 nov. | Jonas - Travstugan.se

V75 Romme - 3 November 2018

Spännande V75-omgång på Romme imorgon!
Romme är en bana där det ofta kan smälla till, och jag har ingen annan känsla än så för omgången imorgon också, så vi hoppas vi kan plocka rätt skrällar och sätta sjuan till en bra peng tillbaka!

Obs! Tankar nedan är grunden till mitt system Jonas - Travstugan och kan komma att skilja från mitt andra system Sista Minuten.

Avdelning 1:
Voltstartslopp för lägsta klassen, och här vet vi rent statistiskt att det kan bli omstarter vilket öppnar upp fältet. Jag kör på det scenariot imorgon och plockar med hela 8 ekipage!

Avdelning 2:
Kort distans och Bronsdivision där vi får en storfavorit i Ural från bakspår. Jag har ett gott öga för den här hästen och på hemmaplan så tror jag minst sagt det är iordningställt. Trots hög procent och läge så tror jag Ural vinner detta loppet och spikar rakt ut. SPIK!!

Avdelning 3:
Högsta divisionen guld och kort distans. Heavy Sound blir favorit och jag rankar också etta tillsammans med Haugstad. Men det är just Haugstad som gör att jag har lite svårt att spika. Jag garderar med två motbud jag tror har bra chans i Milligan's School och Attack Diablo om favoriten kommer bort.

Avdelning 4:
Kallblodslopp med tillägg över medeldistans. Normalt räcker det med streckrank 1-2 i dessa lopp. Jag tar såklart dessa, men garderar med ett norskt ekipage som tredjehäst i Idfaxen som inte är oäven. Finns flera om budet och streckfördelningen visar på att det är vinnande koncept att gå kort här.

Avdelning 5:
Näst lägsta klassen över medeldistans. Jämnspelat lopp även här där Global Thunder är favorit med Örjan upp. Galopperade bort sig senast när jag trodde en del på den, given på kupongen. Global Unprotected blev sista minuten skrik senast efter värmningen, men kunde tyvärr inte plocka tillräckligt på Örebros oval och samma läge som nu. Jag ger även denna en ny chans. Tredje strecket går till mitt drag i omgången, Mellby Entre från bra läge och nu Ulf Ohlsson upp. 

Avdelning 6:
Silverdivision över medeldistans. Erik Sting blir favorit, och frågan är om det är dags nu. 3 andraplatser i rad. Chief Orlando får Goop upp och jag tänker inte ta bort denna från lappen. Vi tar med tre hästar till som jag tycker har bra chans till rådande procent.

Avdelning 7:
Omgången avslutas med ett stayerlopp där dalahästen och tillika dalahoppet, On Track Piraten blir favorit. Vi minns loppet för två starter sen i Skellefteå när Erik var minst sagt helnöjd med Piraten, och det börjar nalkas rätt årstid. Rikard N Skoglund upp nu och jag gillar han som kusk, men trots det så vill jag chansa på några fler här i ett lopp där det känns relativt öppet om inte Piraten visar sig vara bäst. Totalt 4 streck!

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:

- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på imorgon då jag har god känsla, oavsett så önskar jag alla en riktigt trevlig helg och lycka till imorgon!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips