V75 Romme - 27 Februari 2021 » 27 feb. | Jonas Sohlin - Travstugan.se

V75 Romme - 27 Februari 2021

V75 på Romme. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången på Romme inleds med ett Klass 1 lopp över medeldistans och voltstart. Jag väljer att måla på en del i inledningen då jag inte känner mig bekväm med att spika mig ur det. Lägesgynnade Ara och She's Ready ska definitivt med på lappen. Måste säga att jag är riktigt imponerad över She's Ready och Marie Hafstad Eriksson. Nu kommer provet om det också räcker till på V75, spännande! Som vanligt när vi målar på i den här typen av lopp så vill jag ta med ett par där bak också ifall det blir omstarter vilket öppnar upp loppen, och de där bak gynnas statistiskt. Red Hot Roadster och Power Blaster står där bak, och dom har givetvis chans utan omstarter också. Tar även med Tullibardine Boe och Cash Cowboy som har kapacitet att vinna här. Totalt 6 streck i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det kallblod som gör upp över medeldistans och dubbla tillägg. En tanke jag hade var att låsa detta lopp på favoritduon B.W.Rune och Roli Eld. Tror man kan komma långt på dessa två, och speciellt om man kör mindre system kan det vara ett potentiellt lås i omgången. Jag väljer dock på denna lapp att försöka jaga in en skräll då det finns en del intressanta bakom. Torpa Olea smäller till emellanåt, och jag brukar hamna snett på vinsterna, därför vill jag inte ryka på den idag om den har dagen. Alfie är en annan som också blixtrar till och bara sopar mattan med motståndet med rätt form, och kommer med vinst i ryggen. Tar med totalt 8 streck på lappen här!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen har vi ett kortdistanslopp för Gulddivisionen. Spika eller inte spika Disco Volante har jag våndas med här i veckan. Till slut föll poletten på att spika då jag inte tycker det regnar bra spikförslag i omgången. Distansen är ett plus för Disco, och även om det inte skulle bli spets här så kan man absolut vinna utvändigt. Hade det varit medeldistans hade jag inte spikat. Värst emot är Hazard Boko och Västerbo Grosbois, och vill man inte spika favoriten tror jag att det låset räcker långt. SPIK!

Avdelning 4:
Klass 2 över medeldistans. Lite samma resonemang som i förra loppet, det regnar som sagt inte spikförslag och här går jag fullt ut på ekipage i form och utgångsläget. Favoriten D.Day Zet har nog flest plusfaktorer i omgången och är därför omgångens bästa spik i min bok. Tror man tar första V75-vinsten idag. Öppet och streckkrävande bakom favoriten. SPIK!

Avdelning 5:
Silverdivisionen över lång distans. Här hittar vi Algot Zonett som favorit och jag var länge inne på att spika denne före Disco i tredje avdelningen. Bra läge och form har hästen så det är absolut en motiverad favorit. Procenten är hög och vi kan således fånga spelvärda streck bakom till relativt låg procent. Remarkable Feet står bra inne i loppet här och bricka 9 behöver inte vara superilla då Jörgen förmodligen får innerspår, och kan bli luriga till slut. Donners Am har lite svårt att sticka nosen först i de större loppen, men hästen har form och bra läge. En annan som haft svårt att sticka nosen först generellt senaste året är Global Undecided. Vi såg att Nurmos har form på stallet i onsdags och jag gillar när Claes sitter upp, en till luring i loppet. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 6:
Lång distans och ett tillägg för ston. Här går jag på ytterligare en kvartett jag tycker sticker ut lite. Tar med två på främre volten och två på tillägg. Pappajonnys Ilse och Donna Leonora aspirerar om spets här och den som tar den ska slås till slut. Där bakom kommer två tuffa motståndare att kriga för vinst i Zooropa och Lyx Håleryd. Tror mest på de två sistnämnda, men vill inte ryka på spetshäst. Totalt 4 streck på lappen!  

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi ett medeldistanslopp för Bronsdivisionen. Inte helt lättlöst i avslutningen tycker jag och jag målar på. Oxidizer har imponerat på mig och startar från bra läge här, är just nu kanske lite omotiverad favorit tycker jag då man står lite hårt inne mot motståndet, men ska med på lappen. Mas Capacity är motsatsen, men läget kan sätta käppar i hjulet för Jorma här. Balotelli Crown är en annan som står bra inne och har skapligt läge här, luring. Tar med tre streck till där jag framförallt tar med två lyxstreck eller kantbollar som är lite bortglömda idag. Totalt 6 streck på lappen! 


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips