V75 Romme - 19 Oktober 2019

V75 Romme - 19 Oktober 2019

Tåget tuffar vidare mot Romme, och vi har en saftig Jackpot att kriga om. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett bronsdivisionslopp över medeldistans och voltstart. Favorit blir Macelleria med Bergh, och det kan jag tycka är rätt då man har gjort det ruggigt bra på slutet, står bra inne, och startar från perfekt läge. Ett potentiell spik med andra ord, och var det länge i mina tankar. Jag tar med två andra här som inte är ofarliga mot favoriten. Win B.Hill och Waikiki Silvio. Dessa tre bildar ett roligt lås att inleda omgången med. LÅS!!

Avdelning 2:
Stayerlopp med trippelt tillägg. Marigt lopp att reda ut, statistiskt brukar vinnaren finnas i bakre volten, där har vi en häst just nu, och jag litar inte fullt ut på denne. Vinner inte någon från bakre volten så brukar oftast spetshästen eller åtminstone innerspårshästar vinna. Jag har plockat ut 7 ekipage som jag tror lite extra på och hoppas det håller, men det finns möjlighet till att en rensare vinner här. 

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är ett gulddivisionslopp över kort distans. Favorit modell större blir Milligan's School med Ulf Eriksson från stall Melander. Här blir man gigantiska favoriter, och alla lopp ska köras så det är ingen garantivinst för ekipaget här. Men mitt enda frågetecken egentligen förutom det vanliga (sjukdom/galopp) är distansen. Detta är ingen utpräglad sprinter, men från guldläge och spetsmöjlighet så ska man ha bra chans och vara högt streckade (kanske inte fullt så högt som nu, men vi hoppas det går ner lite till spelstopp). Jag väljer att göra som många andra här och spika. SPIK!!

Avdelning 4:
Kallblod, långdistans och tillägg. Bokli Rapp N.O. blir favorit med firma Redén/Örjan. Den ska med på lappen absolut, men jag har en annan förstahäst i Järvsöodin där jag hoppas Ulf får snurr på denne fine hingst då blir det åka av. Jag tar även med Hvalstad Odin på spetsläge och Guli Tor som kan bli farlig om Goop lyckas väcka denne till liv. 4 streck totalt.

Avdelning 5:
Klass 2 och kort distans. Skrällklockorna ringer när man läser denna proposition. Tittar man ytterligare ser man otroligt många 3-åringar med i fältet. Från ett bättre läge hade nog hammaren kunnat varit framme och nosat på spiken i Reven Dejavu, men spår 12 är inget som hammaren är sugen att spika på. Potentiellt skrällopp där hela 6 ekipage kommer med på lappen. 

Avdelning 6:
Silverdivisionen över medeldistans. Här har jag ett ASSA-säkert lås i favoriten Global Undecided, From The Mine, samt Reverend Wine. Två av tre är favorithästar till mig och ska bli oerhört intressant att se detta lopp sportsligt då jag tror de kommer vara med på linjen. From The Mine blir min förstahäst här men som sagt så låser vi här. LÅS!!

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med ett Klass 1 lopp över medeldistans. Även i sista loppet väljer jag att låsa på 3. Jag tror att stall Westholm har goda möjligheter här och på hemmabanan vill sätta dit den. Så jag tar med Rocky Tilly och Figaro Vici här, men vågar inte släppa McGarret här så det blir ett lås på 3 ekipage i avslutningen. 

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips