V75 Romme - 19 Oktober 2019

V75 Romme - 19 Oktober 2019

Tåget tuffar vidare mot Romme, och vi har en saftig Jackpot att kriga om. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett bronsdivisionslopp över medeldistans och voltstart. Favorit blir Macelleria med Bergh, och det kan jag tycka är rätt då man har gjort det ruggigt bra på slutet, står bra inne, och startar från perfekt läge. Ett potentiell spik med andra ord, och var det länge i mina tankar. Jag tar med två andra här som inte är ofarliga mot favoriten. Win B.Hill och Waikiki Silvio. Dessa tre bildar ett roligt lås att inleda omgången med. LÅS!!

Avdelning 2:
Stayerlopp med trippelt tillägg. Marigt lopp att reda ut, statistiskt brukar vinnaren finnas i bakre volten, där har vi en häst just nu, och jag litar inte fullt ut på denne. Vinner inte någon från bakre volten så brukar oftast spetshästen eller åtminstone innerspårshästar vinna. Jag har plockat ut 7 ekipage som jag tror lite extra på och hoppas det håller, men det finns möjlighet till att en rensare vinner här. 

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är ett gulddivisionslopp över kort distans. Favorit modell större blir Milligan's School med Ulf Eriksson från stall Melander. Här blir man gigantiska favoriter, och alla lopp ska köras så det är ingen garantivinst för ekipaget här. Men mitt enda frågetecken egentligen förutom det vanliga (sjukdom/galopp) är distansen. Detta är ingen utpräglad sprinter, men från guldläge och spetsmöjlighet så ska man ha bra chans och vara högt streckade (kanske inte fullt så högt som nu, men vi hoppas det går ner lite till spelstopp). Jag väljer att göra som många andra här och spika. SPIK!!

Avdelning 4:
Kallblod, långdistans och tillägg. Bokli Rapp N.O. blir favorit med firma Redén/Örjan. Den ska med på lappen absolut, men jag har en annan förstahäst i Järvsöodin där jag hoppas Ulf får snurr på denne fine hingst då blir det åka av. Jag tar även med Hvalstad Odin på spetsläge och Guli Tor som kan bli farlig om Goop lyckas väcka denne till liv. 4 streck totalt.

Avdelning 5:
Klass 2 och kort distans. Skrällklockorna ringer när man läser denna proposition. Tittar man ytterligare ser man otroligt många 3-åringar med i fältet. Från ett bättre läge hade nog hammaren kunnat varit framme och nosat på spiken i Reven Dejavu, men spår 12 är inget som hammaren är sugen att spika på. Potentiellt skrällopp där hela 6 ekipage kommer med på lappen. 

Avdelning 6:
Silverdivisionen över medeldistans. Här har jag ett ASSA-säkert lås i favoriten Global Undecided, From The Mine, samt Reverend Wine. Två av tre är favorithästar till mig och ska bli oerhört intressant att se detta lopp sportsligt då jag tror de kommer vara med på linjen. From The Mine blir min förstahäst här men som sagt så låser vi här. LÅS!!

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med ett Klass 1 lopp över medeldistans. Även i sista loppet väljer jag att låsa på 3. Jag tror att stall Westholm har goda möjligheter här och på hemmabanan vill sätta dit den. Så jag tar med Rocky Tilly och Figaro Vici här, men vågar inte släppa McGarret här så det blir ett lås på 3 ekipage i avslutningen. 

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips