V75 Romme - 14 November 2020 » 14 nov. | Jonas Sohlin - Travstugan.se

V75 Romme - 14 November 2020

V75 på Romme. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Som vanligt på Romme så är det ett lurigt pussel att lösa och det börjar direkt med ett öppet lopp i avdelning 1. Favoriten i första avdelningen Kryptonite Hanover ser jag som en favorit jag inte vågar hålla i handen. Ska med på lappen absolut, men inget singelstreck som sagt för mig gällande denna 3-åring från lite bökigt läge. Jag plockar på några lägesgynnade streck på lappen, och Jonas Moberg vinner inte ihjäl sig i de större loppen, men jag har respekt för honom och utgångsläget kan åtminstone inte bli bättre för Gandalf Jaam. Claw har bökigt läge i volten, men lyckas Kim få en vettig start och resa blir det intressant, etta högst upp i raden. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ston i upp till medellåg klass som avgörs över medeldistans och ett tillägg. Laleh Pellini är favorit med Goop och det är inte mycket att invända mot, kommer från bra prestationer. Jag har lite svårt att lita fullt ut på denna som singelstreck då det ändå är ston och låg klass, så jag väljer att måla på en del här också. Hade vi haft större spelram hade jag målat vidare, men jag har plockat ut 7 streck som jag tycker är intressanta och spelvärda på denna lapp!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Gulddivisionen över lång distans. Guld och lång distans hämmar skrällchanserna statistiskt i dubbel bemärkelse, och trots att Very Kronos inte alltid håller sig till travet, så går jag rakt ut på Very och Erik här då jag hoppas Erik får överta spets förr eller senare och styra detta beskedligt först över mållinjen. SPIK!

Avdelning 4:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Klurigt lopp där jag tycker det finns många spelvärda streck, inte minst från bakre volten. Men jag tar såklart med favoritduon He's Marvelous och Vikens Dome på lappen där bägge kommer med två raka vinster innanför västen till start som kan ökas på till en tredje här. För att nämna ett par fler så tycker jag Ontrack He's Black och Remarkable Feet är totalt bortglömda i detta lopp, och jag hoppas de så förblir till start, 3% på bägge i nuläget tackar vi för. Totalt 7 streck på lappen!

Avdelning 5:
Silverdivisionen över kort distans. Jag är inte främmande för att det kan smälla här då detta lopp håller ganska låg nivå trots sin division. Jag går bland annat på utgångslägen här och två av de som dragit spårlotten har också en etta högst upp i raden, och den tredje spårlottsvinnaren kommer från seger. Utöver dessa så tar jag också med Reigning Moni, man vet aldrig med Örjan/Redén även om jag tror mindre på detta ekipage idag så lyckas ofta Örjan hitta omöjliga vägar att vinna så jag vill inte ryka på denna. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Klass 1 över lång distans. Ett av de jämnaste loppen när man tittar på poäng vilket gör det skäligt att måla på om man har råd här. Jag tror på en kvartett här, eller främst trio men tar med en fjärde som kommer med kalasform på stallet. Det är Danilo Brick jag refererar till med firma Nurmos/Kontio som har bra snurr just nu och trots läget så vill jag ta med detta ekipage. I övrigt så tar jag med Favorittrion på lappen som jag tror mest på. 4 streck på lappen totalt!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Bronsdivisionen över medeldistans. Här kommer mitt andra singelstreck i omgången, Van Gogh Z.S. med Bergh som kommer med form i ryggen och drog perfekt utgångsläge. Jag är medveten om galopperna i raden, men jag är också medveten om stallformen vilket väger över för mig idag. SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips