V75 Romme - 12 April 2020 » 12 apr. | Jonas - Travstugan.se

V75 Romme - 12 April 2020

V75 på Romme och superjackpot. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Klass 2 lopp över medeldistans och voltstart. Relativt öppet lopp där vi inleder med 5 streck på denna lapp. Lägesgynnade L.L.Royal är min förstahäst och potentiell chansspik. Jag tar även med en annan lägesgynnad i Pine Muscle, omstartsgynnade Don Fanucci Zet och Västerbo Jolene, och en luring från lite chansartat läge Deliver. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 1 som avgörs över stayerdistans. Även här en öppen historia och jag väljer att gå kort på ett fräckt chansslås. Tengil Face och Livi Majesty. Jag tror att någon av dessa två ekipage kommer sitta i spets och ska då slås. Det är gynnsamt att gå på innerspåret över denna distans så även rygg ledaren kan vara fördelaktigt här om någon av dom inte sitter i spets utan rygg ledaren. LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det ett fint kallblodslopp som avgörs över medeldistans och dubbla tillägg. Vi har 6 streck i detta lopp efter jag fick kapa bort två ekipage för att få ihop systemet. Steinfaks, Tangen Haap och Ådne Odin kan vara ett chanslås här. Jag kunde dock inte ta bort Pydin med kallblodskungen Uffe, och hela J-O's arsenal ska man passa sig för tycker jag då det är tokform på stallet. Tyvärr fick jag som sagt ta bort två streck och det var just två stycken från J-O's stall som fick kliva åt sidan idag. 6 streck på lappen! 

Avdelning 4:
Ungdomslopp och ston gör upp över medeldistans och ett tillägg. Svårsiat lopp där det kan bli kört lite hur som helst. Jag har dock fastnat för 6 ekipage där jag enbart gått på kuskar jag gillar och tycker sticker ut. Hoppas att det är rätt taktik här idag. Vill egentligen inte lyfta någon här då det som sagt kan bli kört lite vilda västern och jag hoppas de mer rutinerade kuskarna behåller kylan om så blir fallet. 6 streck på lappen!

Avdelning 5:
Bronsdivision över kort distans. Här har jag rekat fram ett lås som känns starkt. Guillaume Boko och Click Bait som startar från bra lägen och känslan är att vinnaren finns redan bland dom två och jag sätter lillpeng på den förstnämnda. Men jag tar även med Click Bait som sagt och den tredje om dessa två träter är Adde S.H. som jag hoppas att Ulf hittar ut med och får en bra resa, för då kommer denna bita bra över upploppet. LÅS!

Avdelning 6:
Motsvarande Gulddivision över medeldistans. Det är svårt att inte gilla intrycket senast på favoriten, och jag väljer att tro på fortsatt från och från perfekt läge så bör man bli svårstoppad här. Det saknas inte motbud och krävs flera streck för att känna sig "trygg", men jag tror Örjan fixar detta. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det Silverdivision som gör upp över lång distans. Här tar jag med 4 streck på lappen och känner mig relativt trygg med det, även om det finns ett par till kantbollar jag ser med chans. Lägesgynnade Reverend Wine och Coogan är givna på lappen och ni som hängt med mig ett tag vet att jag har ett svagt öga för den förstnämnde, och det med all rätt. Bergh har ju vunnit i parti och minut på senaste så jag tar även med Island Life här och fine Grainfield Aiden som är en tank av sällan skådat slag från sämsta brickan men fortfarande inte avsågad. 4 streck i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips