V75 Rättvik - 7 Augusti 2021

V75 på Rättvik. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Klass 2 lopp över lång distans och voltstart. Tycker det är en jämn och öppen inledning som kommer kräva sina streck. Det är ett par spårgynnade ekipage som är tidiga på lappen, men det är inte några spikförslag i min bok. Born Winner med Mattias Djuse tycker jag är lite intressant här trots läget. Gillar distansen och kommer med lite smygform hit. En av flera, men väljer att lyfta denna. Totalt tar vi med hela 7 ekipage i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen silverdivisionen som avgörs över medeldistans. Även detta är ett relativt jämnt lopp trots klassen. Jag går på Réden här som fått snurr på stallet igen och jag tycker att Summit In Sight står riktigt bra inne i klassen i detta sällskap, och det är i stort sett läget emot bara, men är det någon som fixar detta så är det väl Örjan. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det gulddivisionen över kort distans. Ett par som höjer sig här i en ganska blek gulddivision, och Milliondollarrhyme blir favorit samt drog spårlotten här, bra chans från täten. Plockar med några till på denna lapp då jag inte är helt såld på favoriten. Totalt 4 streck!

Avdelning 4:
Kallblod över kort distans och ett tillägg. Svårlöst lopp där jag tar fram den bredare penseln. Bol Brage och Sundbo Nova måste jag ändå nämna här då båda har dragit spårlott och har bra möjligheter. Det är dock öppet lopp och öppet bakom och jag tror en skräll ligger och lurar. Jag plockar med totalt 10 hästar på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över kort distans. Ytterligare ett öppet lopp där det absolut kan smälla. Perpetuate blir ganska klar favorit med Lennartsson och startar från toppläge. Står lite hårt inne i klassen, men ska med såklart. Jag plockar faktiskt med ALLA ekipage på lappen efter två strykningar, så vi får 10 streck här och försöker jobba in storskrällen!

Avdelning 6:
Sommartravets final över lång distans och dubbelt tillägg. Favorit blir Cyber Lane och det tycker jag är helt rätt i denna omgivning. Det är spel mot öppet mål, och jag ser det som galopp eller sjukdom emot här. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi bronsdivisionen över medeldistans. Björn blir favorit här med Frodo S. och jag tycker även detta är en bra favorit som jag kommer gå fullt ut på. Bakom är främst Cyrano De B. (trist läge) samt Axel Ruda (skoryck och bra läge) intressantast vid gardering. Jag tror dock Björn leder detta lopp från start till mål. SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips