V75 Rättvik - 1 Augusti 2020 » 1 aug. | Jonas Sohlin - Travstugan.se

V75 Rättvik - 1 Augusti 2020

V75 och Rättvik. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Bronsdivisionslopp som är utav den öppnare sorten. Jag streckar hela 8 ekipage i inledningen där jag såklart tror mest på favoritduon Van Gogh Z.S. och Jackpot Vrijthout. Kan räcka med ett lås, men jag tycker det är öppet och vågar inte hålla dessa två i handen på denna lapp. 8 streck i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är ett Klass 1 lopp över medeldistans. Jag plockar faktiskt bort favoriten Expensive här med risk för dumstrut. Tar med en kvartett som jag tycker sticker ut. Jackson Avery har jag respekt för med Erland från perfekt läge och min förstahäst. Vien Ici tycker jag det är dags för snart och nu startar man bättre till än på slutet. Sen vågar jag inte lämna Goop med Enriko Ha och tar även med The Bald Eagle på misstanke. 4 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Gulddivisionen som avgörs över kort distans. Min förstahäst i loppet är favoriten Heavy Sound trots läge och galoppbenägenhet. Felfri så tror jag Kenneth vinner komfortabelt, men det var just det. Elian Web har jag såklart respekt för men Torbjörn upp nu ser jag som ett minus mot Jorma. Diamanten tycker jag är blek, och ändringarna idag gör att jag vill ha med han. Så med andra ord, kommer favoriten bort är det extremt öppet, jag chansar på det scenariot och tar med hela 6 ekipage i Gulddivisionen, hör inte till vanligheten.

Avdelning 4:
Kallblod, medeldistans och tre tillägg. Inte helt lättlöst kallblodslopp och jag streckar på några. Jag tror vi har vinnaren från sista volten och förstahästen är favoriten Våler Nikolai, galopp emot och det kan det mycket väl bli. Tar med 4 streck från tredje tillägg och två som eventuellt kan rinna undan, framförallt Lome Storm. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 5:
Klass 2 över lång distans. Här drar jag fräckiskortet och spikar just nu andrastreckade Matteo med Stefan Persson. Jag hoppas man hittar till spets från detta fina läge och då är det hästen att slå. Öppet lopp i övrigt så vi drar en rövare här. SPIK!

Avdelning 6:
Silverdivision över medeldistans. Giant Shadow är favorit och det tycker jag är rätt, läget emot men Björn vinner med det mesta just nu från alla lägen. Man At Work med Örjan ska med på lappen, även där läget emot då man inte vunnit ihjäl sig från bakspår. Flash Håleryd är skrällen och Macelleria borde få sätta nosen först snart, kapacitet finns. 4 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Sommartravets final som går över lång distans och dubbla tillägg. Favoriten Vae Victis Club imponerade kraftigt i debuten senast och jag tror detta är en segermaskin. Ser inga moln på himlen här då man lekande lätt vann senast och kapacitet borde finnas för den längre distansen. SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips