V75 Östersund - 6 Juni 2020 » 6 juni | Jonas - Travstugan.se

V75 Östersund - 6 Juni 2020

V75 och Östersund. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Klass 2 över lång distans och voltstart. Svårtippat lopp där jag målar på rejält direkt. Risk för omstarter i lägre klassen och då ökar generellt skrällrisken. Mellby Highball och Bergh är min förstahäst här med kniven mot strupen. Bra läge och stark häst. På lappen streckar jag 8 ekipage i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Kallblod i medelhög klass över medeldistans och ett tillägg. Jag låser detta lopp på favoritduon då jag tycker dessa sticker ut. Jag var i tankarna att spika Alma Prins länge, men jag tycker Spang Viktor är fin, och nu barfota runt om. LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Bronsdivisionen som gör upp över medeldistans. Det är lite vanskligt att spika hästar som startar från bricka 9, och i tillägg unga hästar i högre klasser. Men jag tycker vi har att göra med en undantagshäst och klassklättrare i Goops Fort Knox. Tycker den sett smällfin ut och jag tror Björn löser detta. SPIK!

Avdelning 4:
Stolopp, medelklass, spårtrappa, ungdomar och medeldistans. Lite favorit eller skräll-profil över loppet. Jag vågar dock inte gå fullt ut på favoriten Award Kronos även om jag tror chanserna är relativt höga. Bra kusk, formstall, sämre utgångsläge. Jag tar med ett starkt motbud och två skrällbud emot. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Relativt öppet lopp även här, och jag målar på en del. 6 streck får plats på lappen och förutom de mest streckade så tar jag med miljonstrecket Winner Bac, som trots vingelläge har kapacitet att knäppa samtliga här i mina ögon. Har absolut större chans än 1% som man är streckad på i nuläget!! 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Silverdivision över kort distans. Förvånansvärt öppet för att vara silverdivision och jag plockar på 6 streck på lappen även här. Med kniven mot strupen rankar jag From The Mine först som är något av en favorithäst för mig, och 12% tar jag alla dagar i veckan. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Gulddivisionen över medeldistans. Låser detta loppet på två hästar som sticker ut här. Spetshästen och favoriten Cyber Lane och den häst jag bedömer vara bäst i loppet, Double Exposure. Tycker detta är ett starkt LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips