V75 Östersund - 12 Juni 2021

V75 på Östersund. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp för bronsdivisionen, och det är ett jämnstreckat lopp där Cash Cowboy och Adielsson är knappa favoriter. Tycker absolut denna ska räknas med bra chanser från bra läge, men har lite svårt att trycka på spikknappen med tanke på motståndet i övrigt. Det är en handfull ekipage som sticker ut lite på strecken och jag plockar med dessa, där Axel Ruda är den lägst streckade på just nu 8%, även denne från bra läge. Kihlström är ersatt idag, och Uffe kliver upp på Moses vilket jag ser som ett minus med tanke på hur jag tror loppet blir kört, men vågar inte släppa denna utanför lappen ändå. Totalt 5 streck i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Kallblod som gör upp över medeldistans och dubbla tillägg. Jättefavorit blir såklart Månlykke A.M., och det är inte mycket att orda om. Detta lopp ska man bara vinna vid sunda vätskor, och det är en solklar spik för mig. Tror man inte på favoriten idag så är det lika bra att måla igen loppet och gå för storskräll. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det ungdomar och ston som gör upp över medeldistans. Hittar inget vidare spikförslag i detta lopp, då jag tycker det är ganska jämnt mellan halva fältet. Det roligaste strecket här för att nämna någon är Gitte Silvåkra som har gjort bra prestationer och har slutat där framme ofta i år. Spår 13 i spårtrappa är inte jättetokigt, och Rosleff är en bra kusk i detta sällskap. Just nu får vi detta ekipage till 5%, vilket är taget. Totalt 6 streck på lappen! 

Avdelning 4:
Klass 2 över medeldistans och voltstart. Lite liknande känsla som i förra avdelningen. Krävs en del streck, och vi har råd med halva fältet här också. Jag plockar med en del ekipage på sina lägen och form, och resterande streck går jag på kapacitet. Kissinger Boko har både bra läge och form, och ska absolut räknas, och jag köper även favoritskapet på denne. Var inne ett tag på att chansspika Kissinger Boko, då procenten är tilltalande i förhållande till chans. Men jag garderar med 5 motbud på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över lång distans. Här tycker jag att favoriten Bitcoind'arc ska ha goda chanser från toppläge, och med Björn. Främsta motbud är Gogobet Sisu, och läget är inte jättetokigt faktiskt med bricka 9 då man får gå på innerspår mest troligt, men jag tror Björn håller undan här från spets och kontrollerar hela vägen. SPIK!

Avdelning 6:
Silverdivisionen över kort distans. Fyra ekipage sticker ut på strecken, och jag plockar alla fyra. Upstate Face och Adrian som just nu är favoriter rankar jag ner lite, men kommer med på lappen då jag är osäker på hur man kommer iväg här och vilken resa det innebär för Upstate. Van Gogh Z.S. är mitt förstastreck från toppläge, och kommer med två raka inför detta lopp. Plockar även med Beartime och Even's Cool Boy som inte är borta i detta lopp. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi gulddivisionen över medeldistans. Hail Mary blir favorit, men kanske kan ändras innan spelstopp då Bergh haft låga förhoppningar här. Ska med på lappen enligt mig ändå. Missle Hill får Magnus upp istället för Örjan, och jag tycker fortfarande det är ett motbud till Hail Mary som ska med på lappen. Brother Bill och Vernissage Grif rankar jag ner lite jämfört med nämnda duo, men plockar med dom på denna lapp om nu Bergh har rätt om Hail Mary, och om Missle Hill inte får en bra resa här. Totalt 4 streck i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips