• Hem
  • V75 Örebro - 23 Oktober 2021

V75 Örebro - 23 Oktober 2021

V75 på Örebro. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN, och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:
Omgången på Örebro inleds med ett medeldistanslopp för silverdivisionen. Admiral As blir stor favorit i inledningen med Örjan, och det är helt rätt anser jag. Mycket högre kapacitet än övriga i detta lopp, och står perfekt inne i loppet. Startspåret behöver inte vara stort minus. Jag spikar i inledningen, SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det klass 2 över medeldistans och voltstart. Öppet lopp där jag streckar en handfull ekipage. Prosecco har en fin rad och har gjort fina insatser på slutet. Rally Inge har också gjort fina insatser på slutet och har fint läge. Plockar med totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det gulddivisionen som avgörs över medeldistans. Öppet guldlopp där jag målar på lite. Click Bait och Milliondollarrhyme rankar jag upp här ifall man önskar gå kortare i loppet. Wild Love har läget, och kan vara luringen i loppet här. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 4:
Stolopp över medeldistans och ett tillägg. Här tror jag mest på duon Djuse med Platinum Tile och Bon Bini. På denna lapp plockar jag även med Bolla Spritz och Princess Kloster, ifall bägge tidigare nämnda skulle komma bort. Totalt 4 streck på lappen! 

Avdelning 5:
Stolopp över medeldistans och medelhög klass. Här låser jag loppet på en rolig trio där alla står bra inne på pengarna i loppet. Svecak Palema och Darah Bibo rankar jag högst av dessa tre, och det är även de 2 mest streckade i loppet. Mitt skrälldrag i loppet är Whelk, som jag tycker är lite felstreckad här på 3%. Rensar fint med rätt dag och om favoritduon har sämre dag. LÅS!

Avdelning 6:
Bronslopp över lång distans. Eros Zola blir favorit med Flemming Jensen. Spåret är inget plus, och jag vågar inte gå fullt ut på denna favorit. Jag låser favoriten ihop med Condior från Bergh som startar från mer statistiskt plusbetonat spår över denna distans. LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi klass 1 över kort distans. Hipster Am och Hannibal Face blir knappa favoriter i en jämn avslutning. Jag plockar med dessa på, och tar även med B.G. Pastor Jonte och Vice Versa Diamant som kommer med en fin rad bakom sig, och trots lite klurigt läge. Dessa 4 tycker jag höjer sig över övriga i loppet, men det är en riktigt öppen och jämn avslutning. Totalt 4 streck på lappen! 


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips