V75 Örebro - 2 Maj 2020 » 2 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Örebro - 2 Maj 2020

V75 på Örebro. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Klass 2 lopp över medeldistans och voltstart. Lägsta klassen och det är alltid lite lurigt med omstarter som tenderar att förekomma i dessa lägre klasser och voltstart. Av den anledningen tar jag med 6 ekipage direkt i inledningen och har stor tro på bakspårshästarna Mellby Hurricane och Mr Marvelous här, speciellt om det blir omstarter. Favoriten T.Rex Face har goda möjligheter om starten går iväg i första försöket och ska absolut med på alla lappar. Sen tar jag med tre skrälldrag som jag tycker är intressanta spelvärdemässigt. 6 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det silverdivision som gör upp över medeldistans. Jag har stor tro på Båth för dagen då formen är god och går bra på Örebro. Första spiken kommer här i favoriten Very Kronos som spelar i en annan liga mot detta motstånd i min mening. Galopp eller sjukdom emot. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Gulddivisionen över kort distans. Tar 4 streck på lappen här och håller Tae Kwon Deo och Esprit Sisu högst och är ett möjligt tvåhästarslås. Jag väljer dock att fylla på med formstallet Réden och Kihlström samt fine Minnestads El Paso som jag tycker har kapacitet att knäppa dessa om man har en riktigt bra dag. 4 streck på lappen!

Avdelning 4:
Stoeliten över medeldistans. Stor favorit i Unique Juni och favoritskapet är rättfärdigat men procenten lite väl hög. Tycker det finns flera bakom med chans och som dessutom nu är riktigt streckvärda. Willow Pride står perfekt till och jag tror på bra chanser här. Tar med 4 streck till där den mest streckade ligger på 6% i nuläget. 6 streck totalt!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Ruggigt jämt lopp och vi målar på med halva fältet. Jag väljer att lyfta fram en av dessa lite extra då procenten är helt fel i mitt tycke, Whelk. Ett måstestreck idag och jag tror på större chans än procenten ger sken av även om det inte är ett spikval för mig. 6 streck på lappen! 

Avdelning 6:
Bronsdivision över kort distans. Dom bästa hästarna har bökiga lägen så här kan det absolut smälla. 5 streck på lappen kommer med och förutom favoriterna så är det pass upp på Syoss tycker jag som blir intressant att se i lite tuffare omgivning och från perfekt spår. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi en av dagens höjdpunkter, stayerloppet med dubbla tillägg. Många med chans här men jag drar en fräckis och spikar Ferrari Sisu som står perfekt till här och från statistiskt gynnad volt. Just nu 11% och det är en rolig spik i omgången i jakten på jackpoten! SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips

Från kvällens tävlingar på Bollnäs har jag fastnat för kul skrällbud! Kajsa Frick selar ut och kör 9 Bally T.N. som är ny i regin.Hästen har bland ... Läs travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips