V75 Örebro - 17 Augusti 2019 » 17 aug. | Jonas - Travstugan.se

V75 Örebro - 17 Augusti 2019

Örebro och 3-åringar i rampljuset. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder med bronsdivisionen över medeldistans och voltstart. Inte helt lättlöst lopp där Gocciadoros Zaire Wise As är favorit i skrivande stund och man sätter upp Uffe O bakom tömmarna. Står för klassen i gänget. Jag vill ha med några fler här som jag tycker är intressanta. Shorthanded Jag har fått läget. Bo C. har ju vart riktigt bra, men hur står han sig på V75 är frågan, och lite samma med Electrical Storm som inte riktigt fått till det i de större loppen på slutet. Avslutningsvis har vi Reverend Wine som jag har ett svagt öga för, står dock lite sämre till, men kan avsluta vasst. 5 streck i inledningen. 

Avdelning 2:
Så har vi då första 3-åringsloppet som är för ston och vi har en storfavorit i Mascate Match med Pekka Korpi och det är ingen tvekan om att man ska bära favoritskapet. Procenten är så lockande att försöka fälla så jag tar med hela 6 ekipage här även om det kan vara dumstrut på att försöka fälla favoriten.

Avdelning 3:
Gulddivision över medeldistans och favorit är Vainqueur R.P. med Goop. Ganska blekt guldlopp och jag tycker faktiskt det är ett av de mer öppna loppen på kupongen denna omgång så jag väljer att måla igen det med alla ekipage då i stort sett vem som helst kan vinna. 40% på favoriten tycker jag är lite skevt. Evaluate och Charrua Forlan tycker jag presterar bäst över korta häcken men kan såklart vinna en blek gulddivision som idag. Vi hoppas på skräll här!

Avdelning 4:
Klass 2, medeldistans och voltstart. Jämnstreckat lopp och jag håller med spelarkollektivet om att det är ett jämnt lopp. Jag tar med 8 streck på lappen och hade vi haft råd hade jag målat igen det helt och hållet. Favoriten Västerbo Pokerface gör comeback från 11 månaders frånvaro och är såklart omöjlig att sia om, och ingen jag vill hålla i handen till denna omgång. Tror det smäller här!

Avdelning 5:
Klass 1 över stayerdistans. Inte helt vanlig proposition, men jag väljer att gå på favoriten Burning Man med Peter Untersteiner bakom tömmarna på Puros häst. Nedstruken ett spår och jag hoppas Peter har siktet inställt på spets, och hamnar man där utan att det kostar för mycket så tror jag mycket är avgjort. Öppet bakom. SPIK!!

Avdelning 6:
Nästa 3-åringslopp för hingstar och valacker över korta häcken och favorit är fine Aetos Kronos med Johan Untersteiner bakom tömmarna och chanserna är såklart god här och möjligt spikförslag. Vi dubblar loppet med en annan fining i Global Adventure från firma Adielsson/Båth som alltid har i ordning till årgångsloppen. LÅS!!

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med ett silverdivisionslopp över lång distans. Här kommer min andra spik i omgången med favoriten Global Undecided från Nurmos stall och Örjan bakom tömmarna. Är Global Undecided i samma författning som senast så ser jag inte någon som kan hota här trots läget. Det är isåfall om Örjan får trafikproblem eller kör för sent. Jag ser framför mig att Örjan förhoppningsvis kör fram i relativt tidigt skede och får han inte överta spets så tror jag man maler ner motståndet från dödens. SPIK!!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Från Färjestad ikväll har jag ett platsbud i lopp 9!Här startar Ulf Ohlsson med 3 Rapido S.W.Jag tycker hästen återigen känns lite väl bortglömd ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips