V75 Örebro - 1 Maj 2021 » 1 maj | Jonas Sohlin - Travstugan.se

V75 Örebro - 1 Maj 2021

V75 på Örebro. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör ett lite mindre och exklusivt system idag istället för mitt vanliga JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder omgången med ett bronsdivisionslopp över medeldistans och voltstart. Ruggigt svårt i inledningen och jag väljer att måla på direkt. Surf'N Turf är favorit och är bara en av flera tycker jag. Inget spikförslag i min bok. Vill man gå kortare i loppet så skulle jag gå på favoriten samt Sato och Eddy West, rankar dessa tre jämbördigt. Sen vill jag lyfta en superskräll i Grinnebys Orion som står riktigt bra inne i loppet och gjorde det bra för två starter sen ihop med Rikard, just nu 2%, PASS UPP! Totalt 9 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen får vi se silverdivisionen över medeldistans. Jättefavorit blir årsdebuterande Seismic Wave. Den här ska ha bra chans att vinna detta lopp fram och baklänges, med det är klart, alla lopp ska köras och det är årsdebut. Tror dock inte Nurmos ställer ut om hästen inte är i riktigt bra skick. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen har vi ston över medeldistans och ett tillägg. Ytterligare ett lopp jag väljer att måla på. Global Benefit är knapp favorit på att leda loppet runt om, och det finns det goda chanser för. Statistiskt bästa spåret, etta högst upp i raden och jagar första årssegern. Spikförslag på spelprocenten i kombination med plusfaktorerna. På denna lapp målar jag på en del, och jag vill varna för tilläggshästen Xanthis Delicious som har toppspår på tillägg och mycket goda chanser till en bra resa därifrån, och kommer i bra form, 11% just nu. Totalt 8 hästar på lappen!

Avdelning 4:
Klass 2 över lång distans. Nästa kluriga lopp där vi målar på. Halo Am blir favorit här, och läget är inte toppbra, men inte sämsta läget heller. Bra form, och ska ses med chans här. Jag kommer som sagt måla på här och ta alla startande på lappen, och ska jag nämna någon mer än favoriten som jag lyfter fram lite så blir det Bandit Frontline som också startar på innerspår och kan få en fin resa över den långa distansen där, etta högst upp i raden och Ulf bakom tömmarna igen. Totalt 10 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Ganska ihåligt lopp i min bok där favoritduon höjer sig ett par knäpp över resten. Jag tror det kommer stå mellan dessa två och låser loppet där. Certainly och Cash Cowboy kan vara ett tredje- och fjärdestreck på läge och barfotaryck på den tidigare, men får inte plats på denna lapp. LÅS!

Avdelning 6:
Gulddivisionen över kort distans. Lite lurigt att veta hur Båth vill att detta lopp ska bli kört inför nästa vecka, men jag tycker ändå att Very Kronos ska ses som rätt favorit, och toppläge. Jag tror och hoppas man vill köra om det idag också, och väljer att spika på den tron. Motståndet skrämmer inte mig iaf. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi stayerloppet Örebro Int'l med dubbla tillägg. Favorit blir Moni Viking med Goop och det är helt rätt. Goda chanser att blåsa runt detta sällskap. Vi låser avslutningen med motbudet Ivory Di Quattro som jag tycker kommer med bra form och är den som sticker ut om favoriten kommer bort lite. Spännande fight dessa två emellan, LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips