V75 Mantorp - 16 Mars 2019 » 16 mars | Jonas - Travstugan.se

V75 Mantorp - 16 Mars 2019

V75 med Jackpot, och riktigt lurig omgång, Häng på!
Oboy vilken omgång vi har framför oss. Har fått vända och vrida alla lopp flera gånger om därav lite senare analys än vanligt. Men allt för att vi ska ha så bra chans som möjligt att ta del av jackpoten. Jag spelar med en vågad spik på mitt system JONAS - TRAVSTUGAN, och mina tankar om omgången i övrigt kommer här nedan.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett långlopp och voltstart för näst lägsta klassen. Harran Boko är favorit modell större och ska så vara tycker jag. Helt klart bästa hästen i fältet, och står bra inne i klassen. Orosmomentet är som bekant galoppbenägenheten. Tänkbar spik i en svår omgång. Jag väljer att ta med två på misstanke, speciellt om favoriten galopperar bort sig, för det är det enda jag ser emot. 

Avdelning 2:
Tilläggslopp över medeldistans för ston i låg klass. Marigt lopp att bena ut och rekommenderar alla som har råd att måla på. Är inte främmande för att Camana eller Full Throttle kan spåra hela vägen från bra lägen. 5 streck totalt på detta system.

Avdelning 3:
Gulddivision över medeldistans. Trots endast 7 anmälda så är det inte lättlöst och ett av de på förhand jämnare guldlopp än så länge i år då det är 5 årsdebutanter som är svåra att sätta in. Handsome Brad är just nu favorit och jag köper inte riktigt det. Jag väljer t.o.m att rata den på systemet, dumstrut eller ej får vi se efter loppet körts. Jag tar 4 ekipage med på detta system och med kniven mot strupen rankar jag Västerboonthenews först. Spetschansen finns där och frågan är om det kommer kosta för mycket att komma dit. Speciellt över medeldistans. 

Avdelning 4:
Lägsta klassen går ut över medeldistans och voltstart. Ett potentiellt skrällopp även om jag tror Terminator Face eller Global Viscount har goda chanser att infria från topplägen. Skulle dessa två komma bort sig så kan lite vad som helst hända, men jag har valt ut 3 skrällbud som är intressanta. Pass upp för Delantero och Ridgehead Mateo om ni garderar. 

Avdelning 5:
Silverdivision över kort distans. Favorit modell större är Westerholms Knifetown Winner från bricka 1. Ryktas om körning från flera håll och det kan kosta för favoriten alternativt bli satt i galopp. Jag tror ändå mycket på den och fyller på med de två främsta motbuden i min bok där den ena dragit en usel spårlott men har ruggig form för dagen, och den andra har dragit spårlotten. 

Avdelning 6:
Spårtrappa över medeldistans för ston i medelklass. Ytterligare ett marigt lopp att bena ut. Favorit är Cheerful Rivner och den tillhör även i min bok en av de bättre i loppet så den ska ni inte ta bort om ni plockar några stycken. Bakspårshästarna 11, 14, 15 ska ni också ta med om ni garderar. Hur gör vi på denna lapp då? Jo jag väljer att gå på statistik och spetschans. Trots spår 7 (nu nedstruken från spår 8) så finns möjlighet för spets (och även då slut) för Hossiana Boko. Det är en rejäl chansspik, men i en sån här omgång som på det är kryddad med jackpot, så får vi lov att chansa lite. Westholm har börjat året framgångsrikt och jag gillar Oskar mer än Jörgen som kusk även om Jörgen för den sakens skull inte är dålig på nåt sätt. Till just nu 8% spikar vi Hossiana och blundar och ber till gudarna att loppscenariot stämmer. SPIK!!

Avdelning 7:
Bronsdivision över medeldistans avslutar omgången, och det är ett av de jämnaste bronslopp hittills i år. Jämt streckat och det blir spännande att se om Tobias Del Ronco kan fortsätta på den fina avslutning man gjorde i förra loppet då tror jag man har goda chanser. Leader Brodde eller Eelis bör vara dom som gör upp om vem som ska styra och ställa. Sevilla och Pastor Power kan komma in i matchen och flyga lågt. Jag lurade ett tag på Vikings Preacher också, men jag är inte helt såld på kusken här och från bricka 12. Totalt 5 streck.Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips