V75 Mantorp - 16 Maj 2020 » 16 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Mantorp - 16 Maj 2020

V75 på Mantorp. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Klass 1 lopp över stayerdistans och voltstart. Jag går på 4 hästar som sticker ut i min bok. Favoriten Gazza B.R. har optimala förutsättningar och spetskandidat. Innerspår är guld värt på stayerdistans så detta är definitivt ett spikförslag dessutom. Jag tar med tre ekipage till på lappen där jag håller Exaudio Vici som bästa hästen och är inte alls borta trots bricka 9. Flemming har visat på god form i veckan och ska med, liksom Royal T.N. som står bra inne här. 4 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Silverdivisionen som gör upp över kort distans. Mika har aviserat att det blir lugnt från start här, men jag tar inte gift på det uttalandet och synar. Mika har bäst möjligheter att få spets om han bestämmer sig för det, vilket jag ändå tror, och väl där så ska man slås. Jag drar en rövare och går emot hans uttalande och spikar Religious. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen 4-åringar över medeldistans. Dom helt klart bästa hästarna startar från sämre spår här, men ses ändå med bäst möjligheter sett till kapacitet. Då många går på dessa som spikar eller lås väljer jag att plocka med två ekipage till. Spetskandidaten Armour As och Jason's Camden som jag inte är främmande att Örjan kan trolla till vinst från bricka 8. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 4:
Stolopp, medeldistans och dubbla tillägg. Här försöker jag fälla den stora favoriten Karamel Hill från den statistiskt missgynnade volten och garderar på med 8 motbud. Jag tror mest på Vikens Fingerprint, Millie Millionaire och en dundersmäll kan vara Bergh med Miss Sober, just nu 2%. Totalt 9 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 2 och medeldistans. 5 streck på lappen där jag tror mest på Fire Of Noa och Västerbo Imtheman. Skulle kunna vara ett riktigt fräckt tvåhästarslås. Men jag tar även med favoriten Mr Marvelous och två skrällstreck där bakom från stall Nurmos och Melander. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Gulddivision och lång distans. Två streck sticker ut på strecken och jag tar med bägge på lappen samt en tredje som jag tycker är lite bortglömd här i Racing Brodda. Visst det ska klaffa en hel del, men kapaciteten finns absolut mot detta gäng. Låser loppet på dessa tre. LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Bronsdivisionen över medeldistans. Jag går emot favoriten här och låser loppet på andra- och tredjehandsstreckade ekipagen. Mest tro har jag på Staro McMillan som jag övervägde att spika länge. Men jag tog till slut med spetsbudet Franklin Face och Erik. LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips