• Hem
  • V75 Kalmar - 27 Juni 2021

V75 Kalmar - 27 Juni 2021

V75 på Kalmar. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp för silverdivisionen. Jämn inledning där jag behöver några streck. Knapp favorit är Racing Ribb med Adrian som endast är en av flera i min bok, och inget spikförslag. Hell Patrol är knapp andrahandsfavorit och även denna är en av flera tycker jag, bra läge dock. Zio Tom Jet är en tredje som ska räknas med chans från bra läge, och jagar första årssegern. Plockar även med Jaques Noir som kommer med form och Adde S.H. likaså om än dessa har lite knepigare lägen. Totalt 5 streck i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ett stayerlopp med dubbla tillägg. Fort Knox och Hurricane Silas delar just nu favoritskapet, och jag tycker båda ekipagen här har bra chans och ska med på lappen. Gardner Shaw har två "d" senast i raden, men jag vill ändå ha med denna då Jörgen sitter upp denna gång och jag tycker detta är bästa chansen för dagen för Jörgen. Sista strecket går till Shocking Superman med Bergh som står på statistiskt gynnade andra tillägget, och är den bästa av de tre hästar som startar där. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det ston i hög klass som gör upp över medeldistans. 8 hästar till start, men jag tycker det är två hästar som gör upp om det. Favoriten Mellby Free och andrahandsfavoriten Hevin Boko sticker ut en hel del här på sina respektive kapaciteter. En tredje skulle möjligtvis vara Ultra Bright, men jag tror det räcker med två streck här för att känna sig "trygg". LÅS!

Avdelning 4:
Klass 2 över lång distans och voltstart. Här går jag också kort och låser loppet på en trio. Favoriten Napoleon Cash ska absolut med på lappen här med Jepson och har goda möjligheter med rätt resa. En som jag tror garanterat får en bra resa är Behind Bars som har toppläge och spetsmöjligheter, vilket är stor fördel här över den långa distansen, skoryck som såklart kan slå åt olika håll, men jag håller denna högt. Den tredje som kommer med på lappen är Howdy Quick där Björn sitter upp vilket är ett stort plus såklart. Dessa tre tror jag man kommer långt med. LÅS!

Avdelning 5:
Klass 1 över kort distans. 4 streck kommer med på lappen här och jag plockar med trion som startar från statistiskt bästa lägena, Awesome Kronos, Nouba Mom, och Balboa Lux. Uhrberg upp på den sistnämnda vilket jag tycker är intressant. Sista strecket på lappen är en smällkaramell som är ett långskott, men Westholm och Carry Cash är i princip ospelad här trots fin insats senast, men tråkigt läge idag såklart. Kommer med som en extra krydda på lappen. Totalt 4 streck!

Avdelning 6:
Bronsdivisionen över medeldistans. Här väljer jag att gå fullt ut på andrahandsfavoriten Easy Cash med Bergh som blivit nedstruken till ännu bättre läge, och spetsmöjligheterna är goda här. Ser 4-5 streck bakom med chans, men jag tycker raden är fin, man står bra inne, spetsläge, en rolig chansspik i omgången helt enkelt, SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi gulddivisionen över kort distans. Detta lopp tycker jag är lite svårare då den stora favoriten Cokstile är lite svårbedömd inför dagens lopp. Jag gör ett försök till att fälla och plockar med 5 motbud. För att nämna ett par så tycker jag Night Brodde och framförallt Dragster är totalt bortglömda idag. Dragster har en tendens att dyka upp först över linjen när man minst anar det, och jag vill inte ryka på denna med den vetskapen. Totalt 6 streck i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips