V75 Kalmar - 21 Juni 2020 » 21 juni | Jonas - Travstugan.se

V75 Kalmar - 21 Juni 2020

V75 och Kalmar. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Bronsdivision över medeldistans och voltstart. Favorit är Ingo och Christoffer från bricka 1. Kalasläge för Christoffer att spåra runt om och jag drar en fräckis och hamrar in det scenariot. Omstarter minskar möjligheterna, men hoppas dom kommer iväg i första försöket. SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 2 som avgörs över medeldistans. Nästa spiktanke och favorit, Oscar L.A. med Lövgren. Trots allt lägsta klassen så väljer att gardera på med 4 motbud. För att nämna någon så tycker jag att Elche är märkligt bortglömd här från bra läge. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det stoeliten som gör upp över medeldistans. Jättefavorit är Double Exposure, och jag gör som så många andra här och spikar. Drömläge och firma Redén/Kihlström som förvisso inte var på min sida igår på GS75, men hoppas på bättre tag idag. SPIK!

Avdelning 4:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Rätt öppet lopp där jag streckar 6 ekipage. Ett riktigt skrälldrag här är Dragster som har fått två lopp i kroppen och gillar distansen, samt står bra till statistiskt, 3% i nuläget är taget! 6 streck på lappen totalt!

Avdelning 5:
Gulddivision och kort distans. Svårtippat när många av de bästa står lite byngligt till. Jag streckar 6 ekipage även här och blir som sagt inte förvånad om nån av bakspårsekipagen vinner. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Silverdivision över medeldistans. 4 ekipage kommer med här och Man At Work får ändå ses som en rimlig favorit från bra läge och står bra inne i loppet. Kan vara en chansspik för den vågade. Garderar ändå med 3 ekipage till med chans och spelvärde. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Klass 1 över kort distans. Vi avslutar omgången med 6 ekipage på lappen. Velten Limelight ska såklart ses med goda möjligheter här. Men jag vill sitta på några fler streck i avslutningen då det finns flera bud. För att nämna några så tycker jag att Charlock Wiking inte ska nonchaleras trots läget, samt Zlatan Knick som är en luring här. 6 streck totalt på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips