V75 Jägersro - 4 September 2021

V75 på Jägersro. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
En lurig omgång på Jägersro inleds med ett bronsdivisionslopp över medeldistans och voltstart. En trio har dragit iväg på strecken något och jag väljer att plocka på alla tre, samt ett fjärde streck i Mystic Mom som kan vinna med rätt resa här. Grandfather Bill får ändå tipsnicken här från bra läge och Johan bakom Peters hästar gillar jag. Totalt 4 streck i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det klass 2 som avgörs över lång distans. Jättefavorit blir Kapten Brodde med Erik upp. Rätt favorit tycker jag och ett potentiellt spikförslag, men på denna lapp gör vi ett försök att försöka fälla. Hästarna jag garderar med är Parker från stall Westholm som står bra inne i loppet och är van distansen. Vasco har bra läge här och återigen kombination Johan/Peter, ska med på lappen. Protector Tile har bra läge här över långa distansen från innerspår och har ett par vinster i raden. Totalt 4 streck!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det silverdivisionen som avgörs över medeldistans. En trio sticker ut här och jag väljer faktiskt att låsa på favorittrion. Beartime är favorit, och läget är det bästa av trion. Står man på benen bör chanserna vara goda här för spets och slut. Främsta motbuden, och tillika mina övriga streck Rotate och Rackham, startar lite längre ut, men har kapacitet att vinna detta med rätt resor, och inte minst om favoriten skulle komma bort. LÅS!

Avdelning 4:
4-åringar över medeldistans och ett tillägg. Klurigt lopp som kräver en del streck. Hannibal Face blir favorit här från tillägg. Det ser ut att kunna bli ett offensivt upplägg från favoriten, och skulle man lyckas ta spets här utan att det kostar för mycket så ser det såklart bra ut för favoriten. Jag tycker det är mycket om och men, men vill man gå kort och tror på favoriten så kan man ha detta i åtanke. Jag garderar upp på denna lapp med hästar dels från bra lägen och några från stall i form. Ett lopp där jag inte blir överraskad över en skrällvinst. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Detta lopp tycker jag är som uppgjort för en duell mellan favoritduon. Bravo Sabotage med spetsläge, och Yuvaraj som är bästa hästen i loppet och fin kapacitet att vinna trots läget. Jag går på ett tvåhästarslås på favoritduon här, och har svårt att se vinnaren utanför dessa två. LÅS!

Avdelning 6:
Stolopp över medeldistans och ett tillägg. Ytterligare ett lurigt lopp där vi streckar på en del på lappen. Carry Cash blir favorit här, och jag väljer faktiskt bort denna till förmån för 5 andra ekipage. Kan vara dumstrut, men jag tror favoriten får svårt att vinna från detta läge. Jag tycker trion Minnucci Zon, Jeopardy och Rarity A.F. som startar från främre volten har goda chanser här och rankar upp dessa tre. Plockar även med Eight Hour och Bon Bini som jag tycker står bra inne här och kan plocka ner de där framme med rätt resor. 5 streck på lappen här!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi ston i hög klass som gör upp över medeldistans. Vi singelstreckar i avslutningen då Hevin Boko fått perfekt läge här, och ska ses med goda chanser att leda från start till mål med Mika. Miracle Tile ska såklart räknas tidigt bakom, liksom Wild Love och Activated som kan mycket på rätt dag. Spännande lopp i avslutningen! SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips