V75 Jägersro - 4 April 2020 » 4 apr. | Jonas - Travstugan.se

V75 Jägersro - 4 April 2020

V75-finaler på Jägersro. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett 4-åringslopp över lång distans där det mesta talar för en duell trots att bägge återkommer efter längre uppehåll. Jag väljer att låsa på bägge då det är omöjligt att veta vem utav dom som har mer form för dagen. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ston som gör upp över medeldistans och ett tillägg i låg klass. Lurigt lopp som är streckkrävande för att känna sig "trygg". Då många streckar på här så väljer jag att gå kort på en trio som jag tycker är intressantast. Alhambra Mail krigar för att bibehålla sin staketrad, Waiting Hill Hall från stall Uhrberg för dagen blir intressant att följa, och Rapide Cash har definitivt kapacitet att avgöra detta. Vi låser på dessa tre. LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Klass 1 som avgörs över kort distans. Intressanta ändringar på favoriten Van Gogh Z.S. och helt okey läge. Jag tror det blir spets och slut här och väljer att hamra in. SPIK!

Avdelning 4:
Klass 2 över medeldistans. Jättefavorit i Knowledge'em från stall Lugauer. Antingen är den bara bäst för dagen eller så blir det tufft idag med läget. Jag går på det senare då procenten är otroligt låg på övriga i fältet. Jag har plockat bort 5 ekipage som jag tror lite mindre på. 7 streck totalt på lappen!

Avdelning 5:
Silverdivision och medeldistans. En stark favoritduo i Night Brodde och Niki Flax, bägge ska definitivt med på lappen. Kör dom sönder varandra där framme så har jag garderat upp med Dragster och Prosperous som inte är borta trots lägena. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Gulddivision över medeldistans. Jämnstreckat lopp där Racing Mange just nu är knapp favorit. Kan faktiskt vara en chansspik då det finns goda möjligheter att Lövgren får spets här trots bricka 7. Då blir han svår att slå. På denna lapp garderar jag upp med 4 motbud och tycker Lionel N.O. ska bli intressant idag från toppläge och kan snuva favoriten på spets eventuellt. Norton Commander tror jag man tagit lite vatten över huvudet idag när man anmält, så jag har medvetet valt att ta bort, men kan såklart bli dumstrut på det valet. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det bronsdivisionen som gör upp över lång distans och voltstart. Giant Shadow ser ut att bli favorit från stall Goop som återkommer efter vila. Denne segervane häst kan såklart vinna direkt, men det är lite ovisst och då väljer jag att gardera här i avslutningen. Jag tar med 4 motbud med goda chanser om favoriten inte har dagen i årsdebuten. 5 streck totalt på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips

Från kvällens tävlingar på Bollnäs har jag fastnat för kul skrällbud! Kajsa Frick selar ut och kör 9 Bally T.N. som är ny i regin.Hästen har bland ... Läs travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips