V75 Jägersro - 21 November 2020 » 21 nov. | Jonas Sohlin -…

V75 Jägersro - 21 November 2020

V75 på Jägersro. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
I första avdelningen avgörs Bronsdivisionen över lång distans och voltstart. Jag går ut tufft och låser på de två ekipage jag anser sticka ut lite här. Rackham är helt klart bästa hästen här, men utgångsläget är inte fördelaktigt så vågar inte gå rakt ut på Rackham här. Jag väljer att dubbla med Exaudio Vici som har avsevärt bättre utgångsläge och kommer från stall i storform. Jag tycker det är ett lopp som kräver många streck om man vill gardera, så jag går på min idé här för att spara streck till andra lopp. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ston som ska ut över medeldistans och dubbla tillägg. Här går jag stenhårt på statistiken och plockar med nästan alla ekipage från tillägget längst bak då jag tror man kommer ifatt de på främre volterna tämligen enkelt. Mily har gjort det bra och kan vara en potentiell chansspik idag. Jag tar med några fler med chans om Mily skulle komma bort. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Klass 2 över kort distans. Halvöppet loppet där det kan smälla. Jag plockar med 5 ekipage på lappen som jag tycker är ett par som sticker ut över resten och ett par kantbollar men bra lägen. Ovation L.A. ska såklart ses med goda chanser här, men man har dragit iväg lite så jag blir sugen att försöka fälla. Men det kan vara ytterligare ett spikförslag i omgången. Becker sticker ut på strecken som solklar tvåa och jag tycker att trots procenten är det spelvärt att plocka med Becker med bra utgångsläge och form. Tre kantbollar kommer med på bra lägen och spelvärd procent. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 4:
2-åringar över kort distans. Alltid klurigt med 2-åringarna, men jag noterar att Nordström har med en trio här och jag tar med alla dessa tre där Pers egna uppsittning förmodligen har bästa möjligheterna, ston utvecklas tidigare också. Svante är jag svar för i årgångsloppen så jag tar med Mellby Jinx på det trots läge, och sist Ain't Misbehavin med bra utgångsläge. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Bergh är favorit här med Easy Cash, och jag köper inte riktigt det så jag försöker fälla. Bakom finns många med chans och många till fint spelvärde. Västerbo Imtheman och Frodo S. håller jag högt emot för att nämna några, med bra lägen och form dessutom. Målar vidare här och tar totalt med 7 ekipage på lappen här!

Avdelning 6:
Gulddivisionen över medeldistans. Jättefavorit i Elian Web från formstallet Melkko som startar från bra utgångsläge och jag tror att Jorma tar spets här och har goda möjligheter att leda runt om. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Silverdivisionen över kort distans. I sista loppet går jag tufft och låser på två ekipage som bör ha goda chanser här. Staro Leonardo har läget emot, men Lövgren har bra snurr på stallet nu så jag hoppas Joakim lyckas hitta rätt i spåren och få en bra resa, då blir man tuffa till slut. Värst emot är Azimut med Ingves som blir intressant idag från bättre utgångsläge än Leonardo såklart och formen verkar vara på topp. Flera med chans bakom, men vi avslutar tufft. LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!bildsköna Årjäng är värd för söndagens tävlingar. Jag vill verkligen rekommendera alla att besöka banan när "allt är som vanligt igen". Jag ... Läs travtips