V75 Jägersro - 21 Augusti 2019 » 21 aug. | Jonas - Travstugan.se

V75 Jägersro - 21 Augusti 2019

Jägersro och uttagningslopp för 4-åringar. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder med 4-åringar som ska tävla över lång distans. Stor favorit är Campo Bahia, och det är helt rätt. Galopp eller sjukdom emot ska det vara här och jag inleder med spik. SPIK!!

Avdelning 2:
Avdelning 2 är det 4-åringar igen som gör upp över lång distans. Öppnare lopp där jag tror mycket på en kvintett som jag plockat ut. Detta kan vara skrälloppet i omgången så om ni har råd att måla på här så rekommenderar jag att göra det.

Avdelning 3:
Tredje avdelning och samma proposition som tidigare 2 avdelningar. Stor favorit är Global Welcome om ska så vara. Jag är sugen att gardera då procenten är så pass lockande som den är på en trio. Framförallt duon Alone och Staro Moschino. Tror absolut någon av dessa kan snuva favoriten på vinst här. 

Avdelning 4:
4-åriga ston över medeldistans. Favoriten Aleppo Pine är en av flera med chans här. Tycker inte Walmanns stall har imponerat över huvudtaget på senaste, men Örjan kan ju ha en sån där dag där han vinner med det mesta. Jag väljer dock att försöka fälla denna med hela 6 ytterligare ekipage på lappen. Fast Moving Cash och Miss Silver är de roliga prisvärda dragen här. 

Avdelning 5:
Ytterligare ett lopp i samma proposition som avdelning 1-3. Fine Attraversiamo är såklart storfavorit här och det är rätt. Bra läge, bästa hästen, och Båth/Adielsson som går bra i årgångsloppen. Jag hamrar in spik nr.2. SPIK!!

Avdelning 6:
Vi fortsätter med samma proposition och Inti Boko är favorit. Ett lopp i kroppen för i år och man undrar ju alltid om det räcker. Nurmos ställer ju ofta ut hästarna ändå i mycket god författning. En av flera. Jag tar även med Global Withdrawl, Marcello Wibb och Zephyr Kronos. En kvartett på lappen alltså.

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången på samma tema som tidigare. Ebbinge är knapp favorit just nu med Ike Schermer. Staket i raden och chans även här såklart. Staro Mcmillan blir intressant här trots läget. Pinto Bob är spännande här från stall Bergh och jag hoppas man får en bra resa och kommer rätt på det. Två skrälldrag i duon Great Winner och Adde S.H. åker med på lappen för att nämna några. Totalt hela 8 streck i avslutningen.


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Från måndag kvällen på Mantorp har jag hittat ett tacksamt odds.I lopp 8 startar Björn Goop med 1 Easy Creation.Läget för denne hästen är verkligen ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips