V75 Jägersro - 12 Januari 2018 » 12 jan. | Jonas - Travstugan.se

V75 Jägersro - 12 Januari 2018

Jägersro och lurig omgång!
Helgens V75 utspelar sig på Jägersro och jag tycker det är luriga lopp idag, och inte direkt några "solklara" vinnare. Desto mer spännande och potential för större utdelning. Häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

OBS! Tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja sig från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett bronsdivisionlopp över medeldistans och voltstart. Favorit just nu är Dolan Spring och frågetecken såklart när man haft ett kortare uppehåll. Ingen spik för mig. Lövgren har bra snurr på stallet men läget för Juan är ju inget drömläge, ska med om det löser sig. Samma gäller för Othala som varit brutal på slutet. Jag tar även med två bakspårshästar som kan blanda sig in i matchen, speciellt vid omstartsscenarion. 

Avdelning 2:
Stayerlopp med dubbla tillägg i andra loppet. Favorit just nu är Sevilla från stall Lövgren. Har absolut kapacitet, men jag brukar gå hårt på statistik i dessa lopp och då vinner oftast hästarna längst bak, och vi har ett ekipage som sticker ut med staket i raden. Tuxedo Bi med Ebbinge tror jag har goda möjligheter att svepa detta fält. I brist på andra drag i omgången så spikar jag Tuxedo på denna lapp.

Avdelning 3:
Gulddivision över kort distans. Tycker detta lopp är halvlurigt, och är inte främmande för skräll. Jag väljer ändå att gå kort på ett trehästarslås på de jag tycker har bäst kapacitet och lägen, och hoppas det håller. Nr. 3, 4, 7.

Avdelning 4:
Stolopp och spårtrappa, och detta är ett lopp som har skrällpotential. Favorit just nu Ofelia O.E. från spår 1 köper jag inte. Loppen man vunnit har varit betydligt enklare än vad man möter nu. Nej jag tar inte ens med den på lappen. Hade vi haft råd hade jag målat igen detta lopp, men nu får vi dra in på streck för att kunna täcka övriga lopp och då landar vi till slut på 6 streck där största skrällen av dom just nu är streckad på 0,9%!!

Avdelning 5:
Klass 2 lopp över kort distans. Ytterligare ett lopp med hög skrällpotential och jag väljer att måla igen detta lopp för att jobba in en miljonsmäll. Vi har t.ex. Lövgren spelad på 1,41% från bakspår förvisso, men det är kortlopp och då kan man gå ute i spåren utan att ödsla lika mycket energi som i långloppen. 

Avdelning 6:
Silverdivisionslopp över medeldistans. Jättefavorit är Olle Rols och jag köper favoritskapet, men 63% är lite i överkant. Jag dubblar detta lopp med nyss nämnda bästa hästen med förmodade spetshästen Västerbo Exact. LÅS!

Avdelning 7:
I avslutningen får vi se Klass 1 ekipage över medeldistans och här väljer vi att gå på ett fräckt lås där vi utesluter favoriten. Lövgren och Staro Leonardo från bra läge ska med på kupongen, likaså Harran Boko trots läge. Harran Boko är förmodligen bästa hästen för dagen i detta fält men det är som sagt läget emot, och kommer man bort så håller jag Staro som andrahäst.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Hoppas ni vill hänga på mina system idag som är:
- SISTA MINUTEN
- JONAS V86

Önskar alla ett stort lycka till!!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips