V75 Jägersro - 1 December 2018 » 30 nov. | Jonas - Travstugan.se

V75 Jägersro - 1 December 2018

Helgens omgång utspelar sig på Jägersro och glöm inte skotvång!
Spännande omgång på Jägersro att vänta, inte minst med tanke på att det från och med imorgon är skotvång några månader framåt. Jag har koll på den statistiken och det går inte att blunda för att vissa hästar presterar klart sämre med skor än andra, och vice versa. 

Över till omgångens genomgång!

Obs! Tankarna nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja sig från mitt andra system SISTA MINUTEN

Vill du hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni köpa dom HÄR

Avdelning 1:
Volstartslopp för 3 och 4-åringar med tillägg för 4-åringarna. En relativt öppen historia där jag tror det kan smälla direkt. Vill man gå kortare skulle jag åtminstone vilja ha med 4 ekipage, nr. 3, 9, 10, 11. På våran lapp tar vi med hela 8 ekipage och jobbar för skräll som sagt.

Avdelning 2:
Klass 2 över medeldistans där vi har ett ekipage från stall Nurmos som blir favorit, och med all rätt. Jag tror mycket Master Hill i detta lopp och går rakt ut och spikar. Spets är drömscenariot, men det kan vara upptaget där, och jag hoppas inte det blir tokkörning isåfall med Master Hill, för då kan man även vinna andra vägar än spets på kapacitet. 

Avdelning 3:
Klass 1 över lång distans och voltstart. Tycker detta lopp är relativt öppet men jag har hittat 5 ekipage som ändå sticker ut. Ett roligare trehästarslås skulle kunna vara nr.2, 4, 9. Men jag tar även med nuvarande favoriten Illuminati och Invincible H.C.

Avdelning 4:
Svenskt uppfödningslopp för 2-åringar och det är ett riktigt fint lopp vi får se. Båth har en favoritduo som även jag tycker sticker ut, och kommer gå på ett tvåhästarslås. Det finns många fina ekipage och 2-åringar är 2-åringar men jag tror mest på denna duo. 

Avdelning 5:
Bronsdivision över kort distans. Jag tycker detta lopp är det öppnaste i omgången. Favorit just nu är Gustafson och kommer vara så imorgon också. Jag är inte helt säker på hur skor passar denna så jag går för skräll här. Jag är inte främmande för att vi får se en vinnare på nedre halvan här då jag tycker det är ett jämnt startfält. Målar igen detta lopp, ALLA!

Avdelning 6:
Silverlopp över medeldistans. Blir spännande att se om vi får revansch för Västerbo Exact som jag trodde en del på senast. Det räckte inte hela vägen in, och frågan är om det gör det imorgon, för visst bör det bli spets även här. Tycker bakspårshästarna 9 och 10 är intressanta här om det blir kört om det i början. Totalt 5 ekipage.

Avdelning 7:
Högsta klassen avslutar omgången och jag tror vi får se en duell mellan Jairo och Västerboonthenews. Stall Lövgren har formen i zenit och jag tror att Jairo tar detta lopp. Skostatistiken kommer väl till hands här också och Jairo har vunnit lite mer än vartannat lopp med skor. SPIK!

Vill du hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni köpa dom HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på, och jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips