V75 Jägersro - 1 September 2018 » 31 aug. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V75 Jägersro - 1 September 2018

V75 Jägersro - 1 September 2018

Lurig V75-omgång på Jägerso!
Tycker morgondagens omgång på Jägersro ser lurig ut. Jag kommer att gå ut hårt och dra en rövare direkt i första avdelningen, och gå kort första loppen för att förhoppningsvis sitta bra på det till slutet!

Obs! Tankarna nedan är grunden till mitt system "JONAS - TRAVSTUGAN" och kan komma att skilja mot mitt andra system "SISTA MINUTEN"!

Avdelning 1:
Stolopp och voltlopp på medeldistans inleder omgången och normalt sett så ringer det lite skrällklockor i mina öron. Jag drar dock en rövare här och tror att Quiz Töll kan blåsa förbi de övriga över upploppet med bra resa. Det är absolut inte en stensäker spik, men till rådande procent och övriga lopp i åtanke, så ser jag värde i att försöka spika mig ur detta lopp. SPIK!

Avdelning 2:
Ytterligare en skrällvänlig proposition med lägsta klassen klassen och kort distans. Här kan det smälla till ordentligt, så för er med stor plånbok rekommenderar jag att måla på. Vi har dock lite roliga streck längre fram att se fram emot så jag går på en trio här som jag hoppas bildar ett inbrottsäkert lås. Goop har storform på stallet så vi tar med hans duo här där favoriten såklart är förstastrecket med chans på att leda detta lopp runt om. Den tredje hästen vi tar med är Silent Hill från stall PU som går med racerbalans från bra spår och PU varnar för denna och det ska man inte negligera.

Avdelning 3:
Högsta divisionen och kort distans och här ser jag en duo som kommer göra upp in på snöret, Cyber Lane från byngligt läge och Dante Boko som Adrian förmodligen är angelägen att trycka av till tät med. Jag krånglar inte till det utan låser på dessa två. I övrigt ser jag inga andra hästar än Love Matters och Poet Broline, men tror inte dessa räcker till.

Avdelning 4:
Ett tredje lurigt lopp i omgången av de fyra inledande loppen. 4-åringslopp med voltstart och lång distans. Återigen kan det mycket väl smälla här, men jag tycker mig ha hittat en trio återigen som är rolig att gå på och ingen är favorit i skrivande stund. Vinci Power i ny regi hos PU och det är såklart alltid svårbedömt, men när PU tar ut denna till ett V75-lopp, vill jag inte sitta vid sidlinjen och missa chansen. Staro Leonardo från Lövgren som varit ute i lite tuffare lopp än detta. Waikiki Silvio från formstall Goop släpper jag inte heller. 17%, 6% och 6%, så ser strecken ut i skrivande stund. Dumstrut eller genidrag, det får vi veta imorgon! Favoriten är inte borta i detta sällskap heller, men blir tyvärr utanför systemet då de tidigare nämnda är roligare och med bra chanser i mina ögon.

Avdelning 5:
Har vi alla rätt här så sitter vi riktigt bra på det kommande lopp. Nästa lägsta klassen i detta lopp och medeldistans har vi att lösa i detta lopp, och jag tycker detta är jämnt skägg. Jag har vaskat fram sju ekipage som jag väljer att gå på. Heart of Steel rankar jag överst där jänkarvagnen åker på!

Avdelning 6:
Bronsdivision och medeldistans. Här är Toddler favorit, men Marc är ingen kuskar jag gärnar spikar i en bronsdivision på V75. Nej, här målar vi på igen och försöker jobba in fler skrällar. 7 ekipage på lappen!

Avdelning 7:
Silverdivision och medeldistans avslutar omgången och här finner vi fine Mack Dragan som favorit. Jag säger inte så mycket om det, strecken ligger nog i paritet med vad dom ska. Det kliar lite för mycket att spika denna, men det är absolut en potentiell spik i omgången. Vi försöker gå på stort idag och tar med 4 hästar till. Hade jag haft råd hade jag målat på med ytterligare, blir inte jätteförvånad om det smäller, och det är öppet bakom. 

Vill ni hänga på mina system imorgon med en eller fler andelar kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN (100 kr/Andel)
- SISTA MINUTEN (125 kr/Andel)

Önskar alla ett stort lycka till imorgon!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips