V75 Halmstad - 7 Juli 2018

Halmstad, jackpot och fina lopp!
Ser ut som vi har ett par stora och starka favoriter på förhand som jag inte tror viker ner sig idag, vi får gå på skrällar i övriga lopp istället. Vi dyker ner i omgången och tankarna direkt. (OBS! Mina tankar nedan är kopplade till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan skilja sig mot mitt andra system SISTA MINUTEN).

Avdelning 1:
Långlopp, voltstart och låg klass. Favoriten Vischio Holz bör ha god chans och är ett spikförslag med Jepson i tömmarna. Vill ändå gardera med några stycken i inledningen pga propositionen.

Avdelning 2:
Kort distans och ännu lägre klass. Detta är en av de propositioner som statistiskt genererar flest skrällar. Har ni råd så kan det vara värt att helgardera dessa lopp. Favoriterna Spartak Face, Martin de Bos med flera är bra, men lägena är allt annat än bra. Vi tar med några här.

Avdelning 3:
När det är Halmstads-omgångar brukar man fråga sig "jaha, hur många lopp vinner far och son Untersteiner idag då?" Jag tror iaf att det blir minst en vinst i favoriten Day or Night In i tredje avdelningen! Tänkt scenario är att spåra runt om och vi bankar in SPIK nr.1!

Avdelning 4:
Spårtrappa, lärlingar och ston. Fördel spår 7-8 om strykningar på spåren innanför, tänkvärt för er som lämnar in i sista sekund. Omgångens andra skrällopp, och här tar vi med några troliga och några roliga. Vill man spika sig ur detta lopp hade jag ändå tagit favoriten med Oskar J och Julia Pellini från formstall. 

Avdelning 5:
Detta lopp tycker jag är ett av de mest svårtippade i omgången. Det finns en del som jag inte tror har en möjlighet, men de övriga... Svårt! Tror faktiskt det kan skrälla till lite ändå. Samma koncept som i förra, några troliga och några riktigt roliga åker med på lappen!

Avdelning 6:
Det är tråkigt men jag tror faktiskt att omgångens andra storfavorit vinner i Vamp Kronos från stall Riordan. Goop har bra facit med denna och kommer hamna bra till från spår 4. Spets kanske man inte får i och med Oscarssons innanför, men jag tror Goopen löser detta ändå. SPIK nr.2!

Avdelning 7:
I avslutningen hittar vi en av mina favoriter i Handsome Brad som också är favorit på strecken. Har råd med några fler och jag tycker bl.a. Globalsatisfaction är intressant idag.


Idag komponerar jag följande system:
JONAS - TRAVSTUGAN 100 kr/andel
SISTA MINUTEN 125 kr/andel

Vill ni hänga på med en eller fler andelar på mina system idag så kan ni köpa andel HÄR

LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mölndalsbanan Åby tar emot oss till V75 på lördag! Sju spelvänliga lopp där treåringsloppet står ut! Här är tidiga analysen! V75-1 Sir Q.C. - Örjan ... Läs travtips