V75 Halmstad - 14 Mars 2020 » 14 mars | Jonas - Travstugan.se

V75 Halmstad - 14 Mars 2020

V75 på Halmstad. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stolopp över medeldistans, dubbla tillägg och upp till hög klass. Absolut ett potentiellt skrällopp direkt här i inledningen. Jag väljer dock att gå hårt ut och spika då procenten inte är så värst hög på favoriten Rexine. Perfekt läge här för Goop att sätta sig i spets direkt och sen hoppas jag att Goop håller ett jämnt tufft tempo där framme så inte bakre voltens hästar hinner ikapp, vilka jag ser som värsta motbuden. SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 2 som gör upp över stayerdistans och voltstart. Även här ett ruggigt lurigt lopp och hade vi haft större plånbok hade jag garderat på. Men jag låser loppet på tre ekipage som jag tror lite mer på. Favoriten Maestro Crowe ska med på lappen men är absolut inte någon spik i min bok, kan bli jobbig resa för Erik. Det kan det också bli för Magnus och Springbank, men jag väljer ändå att ta med ekipaget på misstanke. En som däremot borde få en bra resa på innerspår är First One In och Johan. Jag tror det är ruggigt påställt på hemmaplan här från Tony och blir tredjehäst på lappen. LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen gör guldhästarna upp över kort distans. Många tycker det är läget emot Disco Volante, jag är desto gladare då procenten inte skenar ytterligare. Jag tror nämligen att det är galopp eller sjukdom emot här och går rakt ut på Disco. SPIK!

Avdelning 4:
Ungdomslopp, spårtrappa och medeldistans. Favorit är Vikens High Yield från bricka 14. Inte så mycket att säga om det faktiskt, trots läget tycker jag det är rätt streckfavorit. Det finns flera intressanta bakom och jag tar med totalt 5 streck på lappen här, och varnar lite för Bossy Alley där jag tror att både häst och kusk kan ta första årsseger. 5 streck!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Jättefavorit i Four Guys Dream och jag väljer att försöka fälla då procenten är i överkant. Tar med hela 7 streck på lappen och har ni råd så rekommenderar jag att måla igen. Många intressanta bakom inte minst ekipagen från stall Untersteiner. Ett långskott men roligt streck är Dream Of Success med Uffe upp bakom tömmarna. Lågt streckad pga utländsk häst, men vis av erfarenhet vet vi att det är övervägande ofta denna kombination blir understreckad. 7 streck totalt!

Avdelning 6:
Silverdivision över medeldistans. En trio sticker ut på strecken och alla tre kommer med på lappen då jag tycker det finns flera faktorer som talar för respektive ekipage. Jag tar även med Niki Flax som blir lite understreckad idag tycker jag. Barfota runt om idag och hemmabana. 4 streck totalt! 

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det Bronsdivisionen som gör upp över kort distans. Jag tycker detta är ett av omgångens mest öppna lopp och väljer faktiskt att måla igen här på 10 streck totalt. Svårt att säga att någon sticker ut speciellt här, men exempelvis står ju Jefferson Dotcom riktigt bra till här pengamässigt då vi får tänka på att prissummorna är betydligt lägre i Norge, samt bra spår och bra kusk. Men som sagt, det är ett öppet lopp och jag tar alla.


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips