• Hem
  • V75 Halmstad - 10 Juli 2021

V75 Halmstad - 10 Juli 2021

V75 på Halmstad. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp för silverdivisonen med voltstart. Favorit är Vikens High Yield med Robert Bergh, och det tycker jag är rätt favorit i loppet. Högst kapacitet i fältet, bäst läge, goda spetschanser, en bra favorit helt enkelt. Jag väljer att spika på denna lapp, och håller med spelarkollektivet i att Zio Tom Jet och Racing Ribb är värsta motbud till favoriten om ni vill gardera. SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ett medeldistanslopp med spårtrappa för ungdomar. Här väljer jag att pensla på en del. Även här har vi en favorit från stall Bergh, denna gång i Condior med Kevin Oscarsson. Lite frågetecken på formen, men läget och kusken är plus i detta lopp. Vettig favorit, men jag garderar som sagt på denna lapp. Lucky Truc och Mystic Mom har sämre lägen än favoriten, men jag tycker dessa två höjer sig något över favoriten. Plockar även med en duo singelprocentare som jag tycker är roliga idag. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det gulddivisionen som avgörs över medeldistans. Cyber Lane är stor favorit, men börjar dala lite grann på procenten vilket är positivt då vi spikar på denna lapp. Jag tror stenhårt på Cyber idag även om Johan inte låter lyrisk. Kapacitet långt över resten av fältet, spetsläge, gillar att trava på hemmaplan, nej jag tror som sagt det blir vinst här och krånglar inte till det. SPIK!

Avdelning 4:
Klass 1 över lång distans och voltstart. Här tycker jag att en kvartett sticker ut. Flirting Diamond har ju gjort det strålande i år, på pallen varje gång, och jag tror så även idag. Ol Dono Lengai blir spännande att se här, jag vågar helt enkelt inte lämna denna utanför, lite därför den kommer med idag och kommer med en imponerande rad och gott rykte. Dream Creation gillar längre distanser, lillminus på läget. Encore Cloc ska räknas här med Björn upp och bra läge. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 2 över medeldistans. Här tycker jag det är relativt öppet lopp, och vi måste gå lite kortare här för att hållan systemramen, men jag har plockat ut de fyra ekipage jag tror mest på här, och jag tycker inte någon av dessa 4 sticker ut speciellt mer än de andra, utan jag tror dessa har jämngoda chanser helt enkelt. En kvartett från startnummer 1-4, totalt 4 streck här, men gardera på om ni har råd är mitt tips då det finns skrällpotential!

Avdelning 6:
Bronsdivisionen över kort distans.  Ett öppet lopp där jag går för att fälla favoriten Rackham som jag ser som en av flera här. Get Ready On Tour och Laradja Vrithout slåss om spets här, och jag den som knäpper ledningen tror jag har goda vinstmöjligheter här. Pass upp även för bakspårsekipagen med Don Cash och Global Agreement. Totalt 6 streck här!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi stolopp med spårtrappa och lång distans. Även här åker den lite bredare penseln fram. Chicharita är favorit, och ska med på lappen absolut, men läget är inte jättehett här. Kali Smart tycker jag är mer intressant och läget inte så mycket sämre än favoriten, snarare kanske bättre för dennes del. Spårgynnade Goop-hästarna Beauty Wind och Alexi Quick kommer med på lappen där bägge är underspelade i min bok, och det samma gäller även Gitte Silvåkra och Rock My Dreams. Totalt 6 streck på lappen i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips