• Hem
  • V75 Hagmyren - 31 Juli 2021

V75 Hagmyren - 31 Juli 2021

V75 på Hagmyren. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett silverdivisionslopp över medeldistans. Favorit blir Born Unicorn med firma Redén/Kihlström. Helt rätt favorit tycker jag baserad på läge, kapacitet och form (trots galoppen senast). Ett spikförslag i omgången som jag går fullt ut på denna lappen. Vid gardering tror jag det räcker med de 3-4 mest streckade bakom. SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ett kallblodslopp över lång distans och två tillägg. Här tror jag man kommer långt på den duo som just nu är favoritstreckad, Tekno Viking och Tangen Frikk, ett tänkbart lås i omgången. På denna lapp garderar jag på med 4 streck till som är streckvärda idag. Ulf Ohlsson, Björn Goop och Tomas Pettersson är duktiga kalliskuskar, och är singelprocentare idag allesammans. Galet! Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det gulddivisionen över kort distans. Click Bait blir favorit med Lennartsson, och det tycker jag är rätt. En tänkbar chansspik i omgången, men jag tycker inte man fått ut så mycket jag trott på senaste loppen, så blir spännande att se här i något enklare gäng. Läget emot! From The Mine är ju en favorithäst för mig som blir förvånansvärt hårt streckad här, men kapaciteten finns ju absolut. Tar med två streck till på lappen, och totalt 4 streck!

Avdelning 4:
Stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Favorit blir Digital Class, och det tycker jag är helt rätt. Statistiskt plus att starta från bakre volten, står bra inne i loppet, dock lite frågetecken på formen. Ytterligare en chansspik i omgången, och en jag väljer att chansa på här. 24% på en favorit tyder på att många garderat upp detta lopp, och med lite tur så får vi en edge mot övriga här med favoritvinst. SPIK!

Avdelning 5:
Klass 2 över kort distans. Erv Zet blir favorit med firma Kihlström/Redén igen, och stor sådan. Tänkbart spikförslag i omgången, men i lägsta klassen så måste jag försöka fälla. Speciellt över korta häcken också. Jag tar alla på lappen då resten är "ospelade", ALLA!

Avdelning 6:
Klass 1 över medeldistans och voltstart. Även detta lopp är svårsiat tycker jag. Några som sticker ut för mig är Trumpie, Titan Yoda, Tattoo Avenger och Gazza B.R. Vill man gå kortare så är det det minsta antal jag hade streckat på lappen. Men på denna lapp går vi för skräll igen och tar alla ekipage återigen som i förra loppet, ALLA!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi bronsdivisionen över lång distans. Här kommer jag dra en rövare och hoppas att Mats och Bald Eagle trycker iväg utan att det kostar för mycket, och sen dirigerar detta lopp från start till mål. Krävs halva fältet om jag ska känna mig "trygg", men det blir för kostsamt på denna lapp, så vi kör en riktig chansspik i avslutningen, SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips