V75 Gävle - 30 November 2019

V75 Gävle - 30 November 2019

V75 på Gävle och det ser ruggigt spännande ut denna soliga lördag. Häng på!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Silverdivisionslopp över korta häcken. Thrust Control är knapp favorit i loppet och är en av flera med chans. Andrahandaren just nu Hazard Boko, tror jag dock mer på. Intressanta balansändringar och jag tror formen är på topp. Jag dubblar loppet med den förmodade spetshästen Ebony Boko. Vi inleder tufft med ett dessa två. LÅS!!

Avdelning 2:
Desto lurigare avdelning här då vi får se ston göra upp över medeldistans och dubbla tillägg. Ett av omgångens potentiella skrällopp och här målar jag på med hela 6 streck. Miss Sober ska ju normalt sett ha kapacitet att kliva runt detta fält trots läget, men jag är inte så säker att jag törs spika på det scenariot. Totalt 6 streck.

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är ett Gulddivisionslopp över stayerdistans där vi har Milligan's School som stor favorit just nu. Jag tycker procenten är lite väl tilltaget idag och vill försöka fälla denna stora favorit. Elian Web har verkligen inte läget, men är alltid med där framme känns det som och ska med på lappen. Digital Ink blir spännande att se hur man står sig mot detta motstånd idag och perfekt läge. Mr Golden Quick får trava invändigt vilket är en stor fördel, och kan kanske hamna rygg ledaren i bästa fall och farlig till slut. Zenit Brick åker med mest för att jag inte vill ryka på den om rätt dag inträffar, men jag tror minst på den av de nämnda. 5 streck totalt!

Avdelning 4:
Kallblodslopp över medeldistans och dubbla tillägg. Voje Jerv är knapp favorit och jag tycker att det är en av tre som sticker ut här. Hvalstad Odin går det fina tongångar om och Ulf är ju som bekant kallblodsspecialist, ska med på lappen. Och tredje strecket landar på Löv Teddy med Jorma bakom tömmarna. LÅS!!

Avdelning 5:
Klass 2 över kort distans. Inspector är lite större favorit just nu med Jepson bakom tömmarna från bricka 1. Det är just det där med bricka 1 som får mig att höja ett litet varningens finger här. Det är inte glasklart att man når spets även om chansen är ganska god för det. Gör man inte det så är det risk för att man inte hittar ut igen är min känsla. Turenne blev precis struken vilket ökar spetschansen och jag väljer att spika Inspector. SPIK!! 

Avdelning 6:
Bronsdivision över lång distans. Magic Cash är favorit med firma Nurmos/Kontio. Denna försöker jag fälla idag då det är flera om budet. Whipped Eggs och Hakon Von Haithabu tror jag faktiskt mer på här och har mer dokumenterad form. Mina miljonstreck i loppet och kanske t.o.m. i omgången som så är Melizza och Golden Dream M.E. där sistnämnde är ett långskott förvisso med detta läge, men underskattas för att den är utländsk. Totalt 6 streck på lappen.

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med Klass 1 lopp över medeldistans. Ytterligare en Nurmos-häst favorit med Örjan bakom tömmarna. Då stallformen varit minst sagt under isen vågar jag inte spika denna rakt ut. Jag garderar med 3 ekipage som är ruggigt streckvärda för dagen och inte startar chanslösa någon av dom. Vi avslutar med 4 streck på lappen. 

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

V86 onsdag 11 december bjuder på en spännande omgång. Vi får se en jämn omgång med många ekipage som strider om segern. Dragen är färdiga och ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips