V75 Gävle - 23 Maj 2020 » 23 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Gävle - 23 Maj 2020

V75 på G. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Bronsdivisionen över medeldistans och volstart. Jag låser loppet på tre ekipage som jag tror mest på. Vikens High Yield har jag respekt för om formen är där, men det var ju just det som är det stora frågetecknet, formen. Åker med på lappen men ingen spik i min bok. Garderar upp med Falcon Am och Hobby De L'iton där den ena är spetsfavorit och den andra kan flyga lågt till slut. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det stolopp för ungdomar över lång distans och ett tillägg. Här går jag på kuskar då det brukar vara det som fäller avgörande i denna typ av lopp. Noterar att Kim är helt bortglömd på 3%, helt klart understreckad. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Klass 1 över medeldistans. En kvartett kommer med på lappen här och jag rankar Merritt och In Love Boko först här och är ett möjligt fräckislås. Båda har gjort det mycket bra på slutet tycker jag. Men garderar upp med In Royalty Boko och Mas Capacity. Dessa är inte borta, men jag rankar ner dessa något mot förstnämnda duo. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 4:
Kallblod, medeldistans och ett tillägg. Här plockar jag med en kvintett som sticker ut. S.T.C.C. Faksen och Spang Viktor rankar jag överst här liksom spelarna. Tar även med ett par andra ekipage som bygger på kusk/stall. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 5:
Silverdivision över lång distans. From The Mine är en favorithäst som ligger varmt om hjärtat och jag måste ha med denna trots bricka 8. Är formen där blir jag inte överraskad om man blåser runt allt. Garderar lappen med Brodde-hästarna Viking Brodde och Valley Brodde som bör ha bäst chans förutom min favorit. LÅS!

Avdelning 6:
Gulddivision och kort distans. Billie De Montfort har jag trott på ett par gånger nu, men det har inte räckt. Jag vågar inte spika här igen och väljer därför att gardera med 4 ekipage. Jag lyfter inte någon av dessa mer än de andra. Möjligtvis Ferrari B.R., ett lyxstreck som vid sina stunder kan blåsa allt. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Klass 2 över kort distans. Här kommer min spik i omgången Expensive. Toppläge, toppkusk och form. Det är många faktorer som talar för att detta är en bra chansspik. Om jag inte hade spikat hade jag snutt på målat igen detta lopp då det är lite favorit eller skräll-profil på denna proposition. SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips