V75 Gävle - 22 Maj 2021

V75 på Gävle. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder omgången med Silverdivisionen över medeldistans och voltstart. Favorit är Van Gogh Z.S. med Lennartsson upp och jag köper denna favorit från toppspår. Förutom bra läge är formen god och nu rycker man framskorna och kör barfota runt om. Ett spikförslag i omgången helt klart! På denna lapp garderar vi och plockar med tre motbud om favoriten skulle ha en sämre dag på jobbet. Det är ett rätt så jämnt lopp för att vara silverdivisionen i övrigt så en storskräll kan lura i vassen faktiskt. Men jag tror på min kvartett! 4 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ungdomar och ston som gör upp över medeldistans och ett tillägg. Favorit är Maggiore med Marc bakom tömmarna. Stall i form och bra läge här, ytterligare ett spikförslag. Jag provar fälla även denna favorit och målar på rätt rejält. Jag tycker t.ex. Teton Sweet Lindy är ett spännande streck idag. Magnus är ju bästa kusken i fältet helt klart, och läget är inte dumt här faktiskt, stall i form även här. Men jag går för storskräll och streckar hela 10 streck på lappen här!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs klass 2 över kort distans. Nedstruken till toppspår har favoriten Call To The Bar blivit med Uffe. Som sagt, stall i form, toppspår, häst i form, kuskplus. Hittar inte många negativa bitar med denna favorit, så jag väljer att spika mig ur detta lopp till smakfull streckprocent. Behövs en handfull streck bakom favoriten för att känna sig "trygg". SPIK!

Avdelning 4:
Kalllblod över medeldistan och dubbla tillägg. Jämnt bland favoritduon Ulvåsen och Ard där den förstnämnde är något mer streckad från startvolten. Jag har svårt att skilja på dessa två, och väljer att låsa loppet på dessa två samt en tredje, Mo Sjur med Ulf Eriksson. Jag tycker att denna inte har så mycket sämre möjlighet än favoritduon. LÅS!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Strykning av den tidiga favoriten Zeolit och det gynna såklart min duo bakom, men inte ur ett streckperspektiv då de flesta strecken på Zeolit fördelas ut på de närmast bakom. Mitt lås i loppet blir på One Kind Of Art som jag rankar något före mitt andrastreck i låset Hombre D. där bägge två såklart får bättre förutsättningar nu med startspår och en stark motståndare mindre i loppet. Tycker dessa två sticker ut och låser loppet på dom. LÅS!

Avdelning 6:
Gulddivisionen över kort distans. Förvånansvärt svårt lopp tycker jag för att vara gulddivisionen, och här väljer jag att måla på en del. Disco Volante är stor favorit, och jag tycker faktiskt att man bara är en av flera med chans här och lite för hög procent. Jag plockar på hela 6 streck på lappen där jag tycker att alla har möjlighet till vinst, även de som startar från bakspår. Kan bli ett spektakulärt lopp sportsligt om inte annat! 6 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi bronsdivisionen över lång distans. Tänkte länge spika favoriten Admiral As som jag tycker är helt rätt favorit och har goda möjligheter till vinst. Till slut föll valet att låsa med just nu tredjerankade Morotai Degato som Oskar låter lyrisk kring. Jag tar alltid tränarkommentarer med en nypa salt, men vi vet vad denna häst besitter i kapacitet, och skorycket kan såklart slå åt fel håll, men jag tycker det finns visst spelvärde här. Vi avslutar med ett LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips