V75 Gävle - 21 Augusti 2021

V75 på Gävle. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett bronsdivisionslopp över lång distans och voltstart. Ganska jämn inledning där jag kommer måla på en del streck. Jag går först och främst på lägesgynnade hästarna från de statistiskt plusbetonade spåren 1 och 6, Tale Of Jack och Iceland Radio. Dessa två är ett par av flera med chans i loppet så jag garderar vidare. Xanthis Coktail gillar distansen och ska räknas tidigt också. Vi tar med hela 6 ekipage i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det 3-åriga hingstar och valacker som gör upp över kort distans i E3-finalen. Francesco Zet blir storfavorit här från bra läge, och jag tycker det är helt rätt favorit här. Jag räds inte motbuden här, och vill man försöka fälla krävs ett gäng för att känna sig helt trygg. Stora prispengar, då kliver Örjan fram. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det gulddivisionen som avgörs över lång distans. Jag plockar med en trio här som jag håller lite högre än övriga, även om det skulle kunna smälla här trots guld faktiskt då det inte osar någon storform om någon egentligen. Men lägesgynnade duon Coin Perdu och Milliondollarrhyme ska med på lappen, där den senare är favoriten i loppet just nu. Bakifrån finner vi en annan med chans, Heavy Sound med Kenneth. Kan mycket om det är rätt dag, och absolut kapacitet att vinna över dessa. LÅS!

Avdelning 4:
Klass 2 över medeldistans. Svåraste loppet att bena ut i badkaret och jag väljer att försöka jobba in en skräll här och plockar på alla ekipage på denna lapp. Ska man lyfta någon så tycker jag att Cena kan vara intressant att gå på här med tanke på läget och ettan högst i raden för Goops häst. Jag lyfter inte någon mer här,  ALLA på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Såg precis att Naheed hade blivit omkörd av Epimetheus på strecken, och det tackar jag för eftersom jag kommer köra fullt ut på Naheed på denna lapp. Jag tycker Naheed har visat mer än Epimetheus, lägena är dåliga på båda ekipagen, men det är streckkrävande i övrigt om man inte tror på någon av favoriterna. Jag hoppas att Magnus skapar en bra resa för Naheed, och att inte Epimetheus får en lika fin resa. SPIK!

Avdelning 6:
3-åriga ston som gör upp i E3-finalen. Stor favorit är Islay Mist Sisu som ska räknas med chans här från bra läge. Potentiellt spikförslag. På denna lapp garderar vi med 4 motbud till favoriten. Jag hugger till med Breeze som främsta motbud till smaskiga 3%. Bästa läget och rycker även bakskorna här som kan ge lite effekt. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi silverdivisionen som avgörs över kort distans. Jag går på en lägesgynnad trio i avslutningen där det ryktas om full körning från framförallt två ekipage när startbilen släpper. Gasglade Åke Lindblom och Oskar Kylin-Blom ser ut att göra upp om spets. Jag tror att den som vinner dueller har goda chanser att leda runt om, så länge dom inte förstört chanserna för båda ekipagen med för lång och tuff inledning. När det är kort distans så kan en sån körning vara svår att förutse hur länge dom gasar på. Kör dessa bort sig så tar jag med en tredje som är lägesgynnad, Oxidizer som får tredje och sista strecket med Uffe. LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips