V75 Gävle - 17 Oktober 2020 » 17 okt. | Jonas - Travstugan.se

V75 Gävle - 17 Oktober 2020

V75 på Gävle. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Klass 1 över lång distans och voltstart. Halvlurig inledning där jag har plockat ut en kvartett som jag tycker höjer sig lite över denna omgivning. Kommer Dream Creation iväg bra från start så tror jag Örjan har goda chanser att få styra detta loppet från start till mål. Kan vara en riktigt vågad chansspik i omgången i brist på andra förslag från min sida. Tack dock med Gardner Shaw och Speedy Tilly från lite vanskliga lägen, men inte borta. Sen tar jag också med Global Warrior som inte är borta med rätt resa här. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ston som gör upp över medeldistans och dubbla tillägg. Var länge inne på att låsa detta lopp på favoritduon, men valde till slut att ta ställning för den ene, Mily här som jag tror kan blåsa runt fältet. Står på statistiskt gynnad volt, och jag hoppas formen är på g nu. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Klass 2 över medeldistans. Även här tycker jag det är ett ihåligt fält i lägsta klassen. Det kan smälla, men jag tror som sagt var så mycket på min trio att jag väljer att låsa loppet på dessa. Intressanta ändringar på Leave Your Sox On, men bökigt läge tyvärr. LÅS!

Avdelning 4:
Kallblod, medeldistans och dubbla tillägg. Tror stenhårt på favoritduon Spikfaks och T.B.'S Tröllgutt här där den förstnämnde helt klart är bästa hästen i loppet och den senare har möjligheter att spåra runt om. LÅS!

Avdelning 5:
Gulddivision över medeldistans. Inte helt lättlöst gulddivision här, och jag målar på med 6 streck i högsta klassen. Det kan räcka med kvartetten som är mest streckad här, men jag tar med två skrällstreck också som inte är borta ur striden och som jag tycker är spelvärda. Floris Baldwin och Generaal Bianco, just nu 4 respektive 3 %, det är taget på denna lapp. 6 streck på lappen!

Avdelning 6:
Bronsdivision och stayerdistans. Längre distans, och högre klass brukar innebära lägre skrällmöjligheter. Likt förra loppet tar jag med de som sticker ut på strecken som kan vara ett stabilt lås här då jag tror dessa tre har goda chanser, men väljer att krydda lappen med två skrällstreck som heller inte är borta här och procenten är lockande. Hands Down D.E. och Global Winner känns båda totalt bortglömda av någon märklig anledninge, 4 respektive 6% just nu, också taget! 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Silverdivisionen över medeldistans. Svårtippat lopp där Vagabond Bi är storfavorit. Jag köper favoritskapet, men inte procenten då jag tycker det finns fler med möjligheter här i avslutningen. Kick Off Classic gillar jag starkt och Erik upp igen och står riktigt bra inne i loppet, inte minst med tanke på att detta är en Norsk häst där de har lägre prissummor, även om en del pengar faktiskt är plockade i just Sverige. Vi målar på med hela 6 ekipage i avslutningen! 


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips