V75-finaler Solvalla - 8 Februari 2020
  • Hem
  • Jonas
  • V75-finaler Solvalla - 8 Februari 2020

V75-finaler Solvalla - 8 Februari 2020

V75-finaler på Solvalla. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Stoeliten som ska kriga över medeldistans. Omgångens största favorit finner vi här i Hevin Boko som jag "tyvärr" tror har toppmöjligheter att vinna detta lopp. Jag säger tyvärr för att procenten är så hög och jag väljer att spika direkt. SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 2 som gör upp över medeldistans. Jämnstreckat lopp där jag väljer att ta med 7 streck. Jag tror det kommer smälla här. Johan Brandel har inlett året på bästa sätt och jag håller en extra tumme för honom här med Inshallah som inte alls är borta från seger här, men däremot helt bortglömd av spelarkåren, just nu 3%. Många om budet, 7 streck på denna lapp!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är ett medeldistanslopp för gulddivisionen. Stor favorit i Elian Web som ska vara favorit med tanke på senaste insatsen. Bra chans även idag och jag funderat länge på spik här. Jag måste dock ha med ett motbud i Gareth Boko som trots läge kan komma in i matchen om det blivit hårt kört där framme. Gareth har också sett toppfin ut och jag väljer alltså att låsa detta lopp på nämnda två. LÅS!!

Avdelning 4:
Stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Superöppet lopp där jag väljer att köpa loppet och hoppas samt tror att vi kan få in en dunderskräll här. Jag är inte främmande för att någon av de två på dubbla tillägg hinner fram med rätt resa. Alla på lappen!

Avdelning 5:
Silverdivison över medeldistans. Ytterligare en Nurmos-favorit i Hawk Cliff och ytterligare en spik på lappen. Måste vara toppchans här och man har dragit bästa spårlotten dessutom. Vill man gardera så finns det många om budet bakom om Hawk Cliff har en sämre dag och blir då genast ganska streckkrävande för att känna sig trygg.

Avdelning 6:
Medeldistanslopp för Klass 1. Favorit från formstallet Dahlén i Atik D.L. som skulle kunna vara en potentiell chansspik idag då procenten är lockande. Jag väljer dock att ta med 4 motbud som jag tycker har chans. Arch Lane fick jag upp ögonen för direkt i årsdebuten och blev mäkta imponerad. Emilia styr med toppform så jag kan inte släppa denna som är mitt främsta motbud till favoriten. 5 streck totalt på lappen.

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det bronsdivisionen som gör upp över medeldistans. 4 streck på lappen i avslutningen där såklart Bo C. är given och startar från toppläge. Man At Work måste det släppa för snart, men man blir ju lite fundersam över vinnarskallen på denna. Religious ska också med från toppläge och spetsmöjligheter samt Electrical Storm som trots läge kan slå detta motstånd. 4 streck totalt!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips