• Hem
  • V75 Färjestad - 19 September 2021

V75 Färjestad - 19 September 2021

V75 på Färjestad. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder omgången på Färjestad med ett kortdistanslopp för silverdivisionen. Jämnstreckat lopp där Beartime och Jepson ser ut att blir favoriter, och jag tycker det är förstastrecket i loppet. Fixar Jepson att inte bli instängd här så tror jag man har mycket goda chanser att vinna detta. Jag garderar på lite i inledningen då jag inte är helt trygg på Beartime, och tar med 4 streck till. För att nämna någon så tycker jag Bo C. ska bli spännande att se här. Svårt att sätta in hästen till detta lopp, men jag har lite känsla för denna. Totalt 5 streck på lappen! 

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det klass 2 över kort distans och voltstart. Känns som detta kan sluta lite hur som helst i lägsta klassen. Jag väljer att gå lite kortare här och hoppas det räcker på lägesgynnade Blue Frontline och Sara K.M.E.. Mister K.O.Z. är stor favorit och hyffsat läge och ska med på lappen, liksom Perfect Score Ås som det låter bra på inför detta lopp. 4 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen gulddivisionen som avgörs över medeldistans. 5 ekipage sticker ut här på strecken, och jag väljer faktiskt att plocka alla 5 på lappen. Jag ser inget klart förstastreck bland dessa, och jag tror inte vi får se någon vinnare utanför dessa 5 streck heller. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 4:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Unionstayern i år finner vi min första spik på lappen. Detta är en chansspik, men jag tycker det är brist på spikförslag idag så jag hamrar de få jag hittat. Mystic Mom med Magnus är van stayerdistans och har gjort goda insatser där. På minussidan så är det mest statistiskt att mellanvolten inte är gynnad i denna typ av lopp generellt, men det är klart att vi hittar vinnare härifrån också i statistiken. I övrigt står hästen bra inne här, och bakom är det vidöppet. SPIK!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Här blir Bugatti Miles stor favorit med firma Redén/Örjan. Absolut en av flera som ska räknas här, men jag gör ett fällningsförsök. Jag plockar med lägesgynnade Loveexplosion H.C. samt tre ekipage från bakspår som jag inte tycker är borta trots respektive läge. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 6:
Kallblodslopp över medeldistans. Unionskampen är ett klassiskt lopp och en av dagens höjdpunkter. Halva fältet är från vårat grannland, och normalt sett så är de klassen högre än våra respektive kallblod i motsvarande klass. Jag tycker årets Unionskamp är lurig, och vill plocka på några ekipage emot favoriten Tangen Haap som har dragit toppspår och nu Erik upp bakom tömmarna. Vi plockar med 6 streck på lappen, och 4 av dessa är från vårat kära grannland där jag tror vi finner dagens vinnare ifrån!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi bronsdivisionen över lång distans. Här finner vi vår andra spik på denna lapp i favoriten Oracle Tile. Jag tycker det är rätt favorit här och goda chanser från bra läge, och kanske kan favoriten få sno åt sig spets med lite tur, vilket såklart skulle vara en fördel över den långa distansen. Flera motbud bakom som krävs om man inte tror på favoriten här. SPIK! 


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips