V75 Färjestad - 19 September 2020 » 19 sep. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V75 Färjestad - 19 September 2020

V75 Färjestad - 19 September 2020

V75, Färjestad. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stayerlopp med dubbla tillägg. Inte helt lättlöst inledning där jag håller favoritduon Gazza B.R. och Amiral högst då jag tror dessa kommer styra loppet länge, kanske hela vägen. Ett möjligt chanslås i inledningen. På denna lapp väljer jag att plocka med några motbud som inte är borta. Totalt 6 streck på lappen i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 1 som avgörs över kort distans. Ytterligare ett otroligt öppet lopp där jag målar på. Det finns en trio som jag håller lite högre än övriga, men jag tar med några fler här. Trion är Mistelns Napoleon, Abrakadabra och Easy Cash, alla från bra lägen här. Några med kapacitet som har dragit sämre lotter, men som kan vinna ändå med formen på plats. Kick The Dust Ås är en av dom och har en etta högst upp i raden och säkert är toppad inför detta. 7 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen har vi ett Kallblodslopp över medeldistans, självaste Unionskampen. Spelmässigt kan man vrida på det hur man vill, men jag tror det är en straffspark för favoriten och öppet mål. Segerstaplaren Odd Herakles pratar vi såklart om. Spelvärde i nuvarande procent är det såklart inte, men jag hoppas att procenten sjunker något inför start. SPIK!

Avdelning 4:
Klass 2 över lång distans och voltstart. Öppen historia där jag inte är främmande för skräll. För att nämna någon så tycker jag att Valle E.W. är intressant här från bra läge. Har visserligen varit ute i enklare sällskap, men har uppenbarligen känsla för var mållinjen är. Öppet lopp som sagt där jag plockar på 7 streck på lappen!

Avdelning 5:
Gulddivisionen över medeldistans. Var länge inne på att spika favoriten Who's Who som jag tycker har goda förutsättningar här från perfekt läge. Jag låser dock loppet med den förmodade spetsshästen Gigant Invalley som kan leda hela vägen här. LÅS!

Avdelning 6:
Silverdivision över kort distans. Väldigt öppet lopp för att vara Silverdivision tycker jag och här målar jag på återigen. Med kniven på strupen kan ett möjligt chanslås vara Urban Kronos som blandar och ger, men med rätt dag och resa så blir det tufft för övriga, Always On Time som är en av spetsfavoriterna och kan då leda loppet länge, Giant Shadow på hemmaplan och en etta högst upp i raden vill jag inte ryka på. Förutom dessa tre streckar jag på 5 ekipage till på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Bronsdivisionen över lång distans. Har god feeling för favoriten här med Johan från bra läge. Goda möjligheter på spets och att trava på innerspåret är ju som bekant en fördel generellt över längre distanser. Johan är uppåt och jag är uppåt. SPIK i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips