V75 Eskilstuna - 9 November 2019
  • Hem
  • Jonas
  • V75 Eskilstuna - 9 November 2019

V75 Eskilstuna - 9 November 2019

V75 på Eskilstunas ovaler. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett voltstartslopp över medeldistans för bronsdivisionen. Favorit just nu är Man At Work med Örjan igen bakom tömmarna. Gjorde en ruggig comeback efter lång vila men nu är det V75 och jag tror och hoppas det blir tuffare detta lopp. Jag drar en chansning här och hoppas Peter kan få snurr på Burning Man i starten och förhoppningsvis få spets utan strul och för mycket energiåtgång. Då tror jag faktiskt det håller ända in, och jag väljer en rolig spik direkt i inledningen. SPIK!!

Avdelning 2:
Klass 2 över stayerdistans. Småklurigt lopp där Mellby Hoffa är favorit med Jorma. Bra läge här och en av flera med chans. Fighter Mearas får ändå ses som förstahäst med tanke på spetschanserna. Jag tar med totalt 7 lopp på lappen faktiskt och hoppas på smällkaramell. 

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det kort distans för gulddivisionen. Favoriten Milligan's School var jag länge inne på att spika. Toppläge och Ulf E som har bra resultat med Milligan, helt klart spikbud. Jag dubblar loppet med den gamle Food Money som faktiskt har spetsläge här som många expert missat och tror på Zack's Zoomer från innerspår i spets. Nja jag tror mer på Food Money till spets och därför ska han räknas. LÅS!!

Avdelning 4:
Stolopp för låg klass över medeldistans och voltstart med tillägg. Ett potentiellt skrällopp men jag väljer att spika Polly Avenue som jag tycker är huvudet högre än resten här och förhoppningsvis rusar inte procenten iväg speciellt mycket till start. Ska man gardera favoriten krävs många streck för att känna sig något sånär trygg. Kör Magnus!! Spik!!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Jämnspelat lopp där Istanbul Boko är favorit med Jorma. Läget är inte det bästa men vinstchans finns absolut med rätt resa. Velasquez Gar är min förstahäst och riktig chansspik i omgången. Jag tycker hästen står på tur för vinst och läget är kanon. Jag tar dock med 4 hästar förutom nämnde Velasques. Totalt 5 streck på lappen.

Avdelning 6:
Stayerlopp med volstart och dubbla tillägg. Whipped Eggs är favorit och stor sådan. Jag tycker lite för stor men ska räknas där uppe som en av favoriterna. Vischio Holz tycker jag mycket om och ska med på lappen, kan runda allt till seger. Bedömer att detta kan vara ett skrällopp så väljer att ta med 10 ekipage på lappen.

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med ett silverdivisionslopp över medeldistans. Esprit Sisu är knapp favorit i detta lopp med Erik bakom tömmarna. Är en av flera men borde inte vara favorit här. Bakspårshästarna Ural och Linus Boy är intressanta trots lägen. Tar med de tre tidigare nämnda samt 3 streck till vilket summeras till 6 ekipage på lappen. 

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips