V75 Bollnäs - 25 Juli 2020 » 25 juli | Jonas - Travstugan.se

V75 Bollnäs - 25 Juli 2020

V75 och Bollnäs. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Silverdivisionslopp över lång distans och voltstart. Tycker detta lopp på förhand är ett av de mest jämna och svårlösliga lopp för dagen. Westholms duo ska med på lappen då formen borde vända snart kan tyckas. Favoriten Guillaume Boko ska med på lappen och har en etta högst upp i raden och bra spår. Vill säga pass upp för bakspårshästarna Island Life och Heading Reference som jag håller högt i detta sällskap. Plockar med 6 streck på lappen i inledningen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är ett Klass 2 lopp över medeldistans. Champ Lane är megafavorit och lite väl tufft streckad, inte minst med tanke på läget. Jag tror dock att Örjan löser detta. Osäker på taktiken, men jag är inte främmande för att han får garantispets om han ställer frågan. Öppet getingbo bakom. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Gulddivisionen som avgörs över kort distans. 4 ekipage har jag plockat ut. Mest tror jag på trion Dreammoko, Erik Sting och Rose Run Sydney. Jag plockar bort Hill Street och Queer Fish som var med i de tidiga tankarna. Tror på relativt låga chanser för dessa, även om kapacitet finns. Dock så plockar jag med ett lyxstreck i Donatomite som jag inte vill bomma på när Paw vinner första loppet i nya regin. Fullkomligt klättrade på Olle och M.T. Insider senaste loppet, vilket inte säger så mycket, men hade man fått fritt spelrum tror jag att segern varit ett faktum mot Baron Gift som är mer av en kraftmätare. 0,31% i nuläget!! 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 4:
Kallblod, lång distans och ett tillägg. Ganska jämnt kallislopp där jag tror mest på duon Gott Klirr och Pyrmo. Jag plockar med tre ekipage till som har kapacitet och två av dom är roliga skrällar. Jag tänker då på Kringlers Viktor och Langlands Odin. Den förstnämnde har kallblodskungen Jansson bakom tömmarna och den sistnämnde har en kusk jag gillar och stall i absolut toppform. 5 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1 över stayerdistans. 4 ekipage kommer med på lappen. Favoritduon Viscount och Bottnas Fantom ska med på lappen. T.Rex Face går med racerbalans från bra läge och ska också med. Slutligen kommer Manuzio Hanover med då jag inte vågar lämna Kenneth utanför lappen som kan blixtra till när man (läs jag) minst anar det. 4 streck på lappen!

Avdelning 6:
Stolopp över medeldistans och ett tillägg (efter att Activated blev struken). Med dagens strykning av Activated som jag höll högt så fick jag omvärdera loppet. Det kan smälla här absolut, men jag kör tufft på en trio som jag värderar högre än resten. Quarcia, Anthara Bi och Belle Reine. De två förstnämnda tror jag har störst möjligheter att sätta nosen först, men vill inte ryka på Ove som kan blixtra till och vinna detta från spets med tanke på läget. LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Bronsdivisionen över kort distans. Chapuy är jättefavorit och har såklart goda möjligheter vid felfritt och spets som planen är. Vågar inte hålla favoriten i handen fullt ut så jag garderar på med två motbud i Merritt som har bra läge och Wäjersten har bra snurr på stallet, och Vae Victis Club som antingen kan vara överlägsen med Örjan i nya regin, eller behöva lopp. Jag vill dock inte ryka på den. LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips