• Hem
  • V75 Bollnäs - 11 September 2021

V75 Bollnäs - 11 September 2021

V75 på Bollnäs. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder omgången på Bollnäs med ett långdistanslopp med voltstart för klass 1. Ett jämnstreckat lopp, och det är inget konstigt med det, då det på pappret inte finns någon häst som sticker ut ordentligt från de övriga. Jag målar på en del direkt här och vill inte på något sätt såga favoriten Final Whistle med Mattias här. Bra läge, bra form, men endast en av flera i min bok. Blir det omstarter gynnar det de där bak, och jag vill slå ett slag för Reven Dejavu här som jag tror kan bli farlig även utan omstarter, men chanserna ökar om vi får se omstarter. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det kallblod över medeldistans och dubbla tillägg. Nårje, med Björn Steinseth tycker jag är en bra favorit och tänkbar spikidé i en omgång där det finns många spikförslag, men det gäller att hamra i rätt lopp. På denna lapp garderar vi på, och plockar med alla hästar utom Månremus från bakre tillägg, samt även Alm Nagano från första tillägg. Totalt 6 streck på lappen även i lopp 2! 

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det klass 2 som avgörs över kort distans. En klassisk skrällproposition inom V75-sammanhang, och jag går på det scenariot idag på lappen här, och tar fram den breda penseln! Jag tycker det är ett jämnt lopp generellt på pappret, och trots att favoriten Santos De Castella har dragit toppspår här, så chansar vi på att försöka fälla. Det är många segervana hästar med i detta lopp och vi får med några hästar som just nu är spelade på runt +0-1%, som inte är chanslösa här. Totalt 9 streck på lappen!

Avdelning 4:
Stolopp över medeldistans och ett tillägg. Ytterligare ett lopp med skrällpotential, men där vi av systemtekniska skäl (läs budget) får gå kort. Jag väljer att spika favoriten Strangerinthenight här med en av mina favoriter, Wäjersten. Hästen har gjort flera fina prestationer, kommer med form, och har absolut bra chans även här. Bakom favoriten är det många som inte är avsågade, och det krävs mer än en handfull streck för att känna sig "trygg". Kom igen nu Wäjersten, SPIK!

Avdelning 5:
Silverdivisionen över medeldistans. Här går jag på ett roligt chanslås i en för övrigt ihålig Silverdivision. 5 hästar sticker ut på strecken och vi har i skrivande stund två strykningar. Bald Eagle är knapp favorit, men får faktiskt inte plats i mitt lås, och det kan såklart bli dumstrut, men jag väljer att gå på tre andra. Andrahandsfavoriten (jämnt streckad med Bald Eagle) Eddy West, tror jag desto mer på här. Nedstruken ett hack vilket såklart är positivt. Van Gogh Z.S. går bra med Lennartsson och har toppläge här, samt ettan högst upp i raden. Digital Dominance vågar jag inte ta bort här då Örjan kan smyga med och avgöra på Örjan-manér från bricka 10. LÅS!

Avdelning 6:
Bronsdivisionen över medeldistans. Även här låser jag loppet på en trio. Moses är favorit här med Stefan, och har toppläge och form, rätt favorit! Jag tror mycket på favoriten här, men tar med två andra som inte är borta och även detta lopp har två strykningar i nuläget. Xanthis De Roi med Wäjersten ska med på lappen, även denna från toppläge och ettan högst upp i raden. One Kind Of Art har blivit nedstruken ett hack och spår 11 är bättre än spår 12 statistiskt, och One Kind Of Art går bra bakifrån. LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi gulddivisionen över kort distans. Favorit är Milliondollarrhyme med Uffe, och det är såklart helt rätt favorit tycker jag. Bra spetsläge, form, och kuskplus. Vill man inte spika favoriten så tror jag det räcker med att låsa ihop med Brother Bill och Milligan's School för att ha ett starkt lås i avslutningen. Men de får inte plats på denna lapp. SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips