V75 Boden - 19 Juni 2021

V75 på Boden. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp med voltstart för Klass 1. Halvöppet lopp där jag känner jag behöver ta fram den lite bredare penseln direkt. Favorit är Leave Your Sox On, och det är absolut en av de främsta i loppet med chans, men inget spikförslag för mig. En som står lite bökigt till, men som skulle gynnas av omstarter är Reven Dejavu, som kan vara värd en vinnarspelspeng vid omstartscenario. Gogobet Sisu är en annan som skulle gynnas vid ett sånt scenario, men jag rankar denna efter Reven Dejavu på form just nu. Plockar med hela 8 streck totalt i inledningen då det finns en hel del spelvärda streck här!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det kallblodslopp som ska avgöras över medeldistans och ett tillägg. Jämnstreckat lopp där G.G.Ojjdo ser ut att blir knapp favorit. Inget spikförslag för mig denna favorit heller, utan endast en av flera. Jag går lite kortare här i brist på systembudget. De motbud till favoriten som jag låser loppet med är Sundbo Nova som har bra läge här, och Bol Brage som har form med två raka i ryggsäcken. LÅS!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Klass 2 som avgörs över medeldistans. Var inne på att måla brett även här, men valde att gå på en kvartett som jag tycker är snäppet högre chans än övriga här. Favorit är Pewdiepie, och detta är ytterligare en favorit jag inte vågar gå fullt ut på även om man har chans här såklart. Jag plockar med en trio ytterligare förutom favoriten på lappen där Oskar Kylin Blom och Nicois Du Gull förmodligen kommer sitta på leken tills det ska avgöras på upploppet. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 4:
Stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Statistiken säger att de på dubbla tillägg har fördel här, och vi hittar favoriten Balsamine Font på den volten med Björn. Procenten har dragit iväg på den här, och jag tror att chanserna är goda här, och i brist på bättre spikförslag i omgången så väljer jag att gå fullt ut på denna. Främsta motbud hittar vi på samma volt, men jag tycker inte det är någon av motståndarna som jag direkt fastnar för förutom Ava med Hanna som man ska ha respekt för på Bodens ovaler. Kan vara ett tänkbart lås för den som inte nöjer sig med favoriten men vill gå kort ändå. SPIK!

Avdelning 5:
Bronsdivisionen över kort distans. Här har vi några ekipage som dragit iväg lite på strecken jämfört med övriga, och Swagger går mot ett stort favoritskap. Bra häst, bästa spåret, form, bra kusk. Många plusfaktorer här och självklar på lappen. Astronascente Zac har jag respekt för och vågar inte släppa utanför lappen här med Björn trots lite sämre läge än favoriten. Och till sist tar jag med Syoss som kommer med form och har bra läge här, Mats upp ser jag som ett minus jämfört med Daniel, utan att klanka ner på Mats som kusk på något sätt, Mats är duktig också. Men jag har mer respekt för Daniel som kusk på hans egna hästar. LÅS!

Avdelning 6:
Silverdivisionen över lång distans. Ganska svårt silverlopp där den långa distansen normalt sett är skrällhämmande i de högre klasserna vilket jag har med mig i bakhuvudet. Har ändå svårt att hitta någon som jag vågar hålla fullt i handen här så det blir en handfull hästar på lappen. Upstate Face behöver vi inte orda så mycket om, har varit brutal på slutet, dock tråkigt läge nu och kuskminus ändå i min bok på denna häst med Erik. Cab Lane blir favorit med Örjan och det kan jag känna är rätt favorit, men ingen spik för mig. Ivory Di Quattro och Algot Zonett har jag respekt för också och ska med på lappen. Till sist Minnestads Ecuador för att krydda till med en skräll som har möjlighet att vinna i detta sällskap och startar från guldläge. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi gulddivisionen över medeldistans. Här kör jag på ett roligt chanslås, och dissar favoriten Very Kronos som vi alla vet inte direkt är en duvunge. Jag tror dock det är dags igen för Moni Viking igen här från toppläge med Björn. Tycker procentfördelningen är lite skev här, men det kan ju såklart vara så att jag har fel i slutändan också. Var länge inne på att spika Moni här, men jag dubblar loppet med en annan från toppläge i Gareth Boko som varit grym på slutet och som jag fått mer respekt för än tidigare. Vågar inte lämna denne utanför lappen här. LÅS!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips