V75 Boden - 13 Juni 2020 » 13 juni | Jonas - Travstugan.se

V75 Boden - 13 Juni 2020

V75 och Boden. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Klass 1 över lång distans och voltstart. Favorit är Vaduz Wise As från bricka 10 med Jorma, och ska absolut med på lappen. Jag har dock svårt att spika denna från läget så jag plockar med några fler på lappen. Gordon Mearas tycker jag är spännande här med Örjan och barfota runt om från drömläge. Kan absolut hålla från start till mål. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen ston över medeldistans och dubbla tillägg. Gardera eller gå kort funderade jag länge på, men valde till slut den senare tanken. Jag väljer att spika Goop och Karamel Hill här då jag tycker den sett ruggigt fin ut och möter inte så många tuffingar emot tycker jag. Goop i form. SPIK!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det Klass 2 över medeldistans. Här väljer jag att låsa på två ekipage, spetsbud och bästa häst. Örjan har chanser även här att spetsa med Jagger Boko, och om så, då är det hästen att slå! Men jag kan inte släppa Yankee Blue med Ulf som jag trodde skulle bli hårdare spelad. Segermaskin som absolut inte är borta även här. LÅS!

Avdelning 4:
Kallblod, medeldistans och tillägg. Här är ett av loppen jag tror det kan smälla idag. Målar på brett och vill varna för Forspärla och Lille Jim speciellt som jag har högt på ranken och de är lågt spelade som attan. 9 streck totalt på lappen!

Avdelning 5:
Bronsdivision över kort distans. Här låser jag på spetsbud och bästa läge/stallform. Ribaude har ettan högst i raden och jag tror Björn är påställd här från toppläget. Deep Pocket är motbudet som kan sitta i spets och ska då slås därifrån med Örjan igen från spetssläge. LÅS!

Avdelning 6:
Silverdivsion över medeldistans. En av de blekare silverdivisionsloppen i år tycker jag. Kan eventuellt skrälla här. Giant Shadow synar jag till nästan 70% trots stallform + läge. Jag garderar med 4 motbud som jag tycker är spelvärda och inte borta idag. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Gulddivisionen över medeldistans. 4 streck ska med på lappen här och är det inte snart dags för Milliondollarrhyme. Trots läget så borde man ju vara ett par huvuden högre än övriga kan jag tycka. Jag vågar inte gå fullt ut på den idén utan kör med tre garderingsstreck förutom den nämnde. 4 streck totalt på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips